Aktywne Wpisy
wykop +87
📣 Widok multimedialny powraca! 📣
Kiedy wczoraj wspominaliśmy o przerwie technicznej, wielu z Was trafnie przewidziało, że jest to spowodowane wdrożeniem widoku multimedialnego – i nie pomyliliście się! 🎉
Wsłuchaliśmy się w Wasze uwagi i przywróciliśmy widok multimedialny – nie tylko na mikroblogu, ale także w tagach! Dzięki temu odkrywanie serwisu ze śmiesznymi obrazkami ( ͡º ͜ʖ͡º) będzie prostsze i przyjemniejsze. Zadbaliśmy o to, aby przełączanie się między widokami było
Kiedy wczoraj wspominaliśmy o przerwie technicznej, wielu z Was trafnie przewidziało, że jest to spowodowane wdrożeniem widoku multimedialnego – i nie pomyliliście się! 🎉
Wsłuchaliśmy się w Wasze uwagi i przywróciliśmy widok multimedialny – nie tylko na mikroblogu, ale także w tagach! Dzięki temu odkrywanie serwisu ze śmiesznymi obrazkami ( ͡º ͜ʖ͡º) będzie prostsze i przyjemniejsze. Zadbaliśmy o to, aby przełączanie się między widokami było
Villeman +807
Boże Przenajświętszy, wygląda jakby pitbule i amstafy były sprzedawane w zestawach razem z tą patolą xD Jeden i ten sam schemat podludzi.
"Czterech mężczyzn weszło dziś na szlak z Kuźnic na Kalatówki z amstafem.
Mężczyźni nic nie robili sobie z przepisów obowiązujących w Tatrzańskim Parku Narodowym. Nie dość, że weszli z psem, to jeszcze spuścili go ze smyczy. Podeszli pod budkę, w której sprzedaje się bilety, jest ona umieszczona w połowie szlaku na Kalatówki
"Czterech mężczyzn weszło dziś na szlak z Kuźnic na Kalatówki z amstafem.
Mężczyźni nic nie robili sobie z przepisów obowiązujących w Tatrzańskim Parku Narodowym. Nie dość, że weszli z psem, to jeszcze spuścili go ze smyczy. Podeszli pod budkę, w której sprzedaje się bilety, jest ona umieszczona w połowie szlaku na Kalatówki
#android
@GokuMK: No kurde nie wiem, może jakiś głąb ma zawirusowanego kompa i podłączenie do smartfona może zawirusować i jego (w skrócie).
@MRacheron: widać lubisz jak z ciebie robią idiotę.
@GokuMK: Bo raczej masz jakąś tam pewność, że twój komputer to nie cudza kopalnia bitcoinów (albo nie, ale wtedy nawet to zabezpieczenie ci nie pomoże), a nie masz pewności, że twój kolega nie ma wirusów
Kiedyś android to był porządny system a teraz takie g---o co to nic zmienić bez roota się nie da tylko się trzeba męczyć z idiotycznymi komunikatami.
A zabezpieczenia ekranu nie mam, po co ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Humingrid: trochę xD z ciebie to będę miał jak zgubisz swój zahasłowany telefon i już go nie odzyskasz, bo jak? Ja kiedyś zgubiłem telefon, ktoś zadzwonił, przyszedłem i odebrałem.
A na zablokowanym ekranie możesz sobie ustawić napis: np. Mail, numer matki jakby ktoś znalazł i chciał oddać. No i samemu można zadzwonić na
@MRacheron: no jak ktoś jest takim paranoikiem to jego wybór. Nikomu przecież nie bronię używania takich opcji, ale idiotyczne jest zmuszanie ludzi do tego wszystkiego. Pytanie było czy można ten komunikat sobie wyłączyć jakoś a nie aby
Zresztą jakby poważnie podeszli do problemu to pomijając tak prymitywną opcję jak wyłączenie tego w opcjach, to by się pojawiły opcje udostępniania folderów jak w windowsie na przykład i