Aktywne Wpisy
Goronco +816
theOstry +39
#kredythipoteczny #nieruchomosci #inwestowanie
Ostatnio gadałem ze znajomymi. Łączny przychód na rękę 25k dla parki. Kredyt rata 7k, do spłaty jeszcze 950k. Dwa auta w lizing 4k. Średnio miesięczny rachunek za grzanie chaty 2k (pompa ciepła, brak fotowoltaiki) resztę #!$%@? na wakacje co kwartał. Nie nadplacili kredytu o złotówkę, nie założyli fotowoltaiki. Zero oszczędności. Ja #!$%@? jak można tak żyć, wystarczy, że jednej osobie podwinie się noga.
Ostatnio gadałem ze znajomymi. Łączny przychód na rękę 25k dla parki. Kredyt rata 7k, do spłaty jeszcze 950k. Dwa auta w lizing 4k. Średnio miesięczny rachunek za grzanie chaty 2k (pompa ciepła, brak fotowoltaiki) resztę #!$%@? na wakacje co kwartał. Nie nadplacili kredytu o złotówkę, nie założyli fotowoltaiki. Zero oszczędności. Ja #!$%@? jak można tak żyć, wystarczy, że jednej osobie podwinie się noga.
Zawiera treści NSFW
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
@atoic: Panuje taki "trend" u wielu projektantów. Co śmieszne, tylko Polacy mają problem ze skarpetkami do sandałów, szpilek... Bo się nam kojarzy z brzuchatymi Januszami.
Kiedy, to długie bardziej mnie kłują w oczy niż stopki, bo kojarzą się z babami na targu. ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
@atoic: Ah, tam gównem od razu. Też masz argument...
Komentarz usunięty przez autora
@AgniechaWykopuje: Mylisz się.
@AgniechaWykopuje: ale jakie losowe? Mówisz, że takiej mody nie ma a ja ci pokazuję, że projektanci mody właśnie coś takiego prezentują. To jak nie ma?
@ErikPrycz: Dział z "Carusią" jest na lewo...
Na prawo mamy dział z bojówką Taylor Swift...
A tutaj mamy Ksenie i proszę mi tu pojęć nie mylić! ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
@defoxe: Modą i trendami można się bawić, ale z wyczuciem. Wiem co pokazują projektanci oraz co zakładają fashionistki i co można znaleźć w google i zauważ, że większość łączy skarpety z zabudowanymi butami, a jeżeli z innymi to skarpety są ozdobne, lolitkowe i zdjęcia które tutaj
Nie ma sensu wdawać się w dyskusje z wykopowymi ękspertami modowymi. ( ͡° ͜ʖ ͡°) Można bezpiecznie założyć, że profesjonalistka ma spore szanse znać się na tym lepiej.