Wpis z mikrobloga

#anonimowemirkowyznania
Hej. Pytanie raczej do Mirków spod tagów #praca i #zarobki. Dostałem propozycję zmiany działu w mojej firmie z pracy, w której mam pewne 3,5k na taką, w której podstawą będzie 2k plus wypracowana premia. Z tego co się orientuję większość pracowników pracująca w ten sposób ma co najmniej 4k premii miesięcznie, a jak są większe tematy to dostają 10-12k. Niemniej po prostu się cykam. Nie mam kredytów i żadnych zobowiązań. Podjąć ryzyko czy nie?

Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Asterling

Zostać przy 3.5k czy zaryzykować?

• Zostań z ostrożności 20.5% (16)
  • Ryzykuj xD 79.5% (62)

Oddanych głosów: 78

• 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Z tego co się orientuję większość pracowników pracująca w ten sposób ma co najmniej 4k premii miesięcznie, a jak są większe tematy to dostają 10-12k.

@AnonimoweMirkoWyznania: Bo tak Ci mówili, czy masz jakieś konkretne dane na ten temat?
  • Odpowiedz
Dzięki : Z tej strony OP, nie skopiowałem kodu.
@fegwegw @igiproject Jeżeli chodzi o listę płac, to mam dostęp do informacji dotyczącej wynagrodzeń wszystkich pracowników w firmie ( ͡ ͜ʖ ͡) Generalnie jeśli chodzi o wypłaty to są do wyboru dwie drogi. Wysoka podstawa (kończy się na około 6k) oraz niska podstawa i premie (rekordzista w tamtym roku dostał ~40k ale to skrajny przypadek, średnio
  • Odpowiedz