Aktywne Wpisy
jozef-dzierzynski +814
#rod
#nieruchomosci
Czyli co, w jeden dzien na wykopie pojawiło się kilkadziesiąt kont które zaczęło szkalować rodosy i powtarzać dokładnie tą samą propagande o potrzebie zaorania rod i zrobienia tam parków? To nie jest wcale podejrzane.
Pochwalcie sie chłopaki z której agencji marketingowej jesteście, ile wam płacą za gównoposty na wypoku?
#nieruchomosci
Czyli co, w jeden dzien na wykopie pojawiło się kilkadziesiąt kont które zaczęło szkalować rodosy i powtarzać dokładnie tą samą propagande o potrzebie zaorania rod i zrobienia tam parków? To nie jest wcale podejrzane.
Pochwalcie sie chłopaki z której agencji marketingowej jesteście, ile wam płacą za gównoposty na wypoku?
Kielbasiarz +181
Widze, ze duzo wykopkow zachwala ta WSPOLNA przestrzen jaka sa RODy, ze mozna grilka zrobic czy sie zrelaksowac.
Dzisiaj ladna pogoda w #warszawa to gdzie moge sobie pojsc pospacerowac na tych dzialkach? Gdzie moge sobie tego grilka odpalic?
Skoro to wspolna przestrzen, taka fajna i zielona to jako mieszkaniec rozumiem, ze moge z niej skorzystac.
A nie zaraz, to sa pozamykane na klodki tereny starych komunistycznych dziadow, ktorzy je dostali w nagrode
Dzisiaj ladna pogoda w #warszawa to gdzie moge sobie pojsc pospacerowac na tych dzialkach? Gdzie moge sobie tego grilka odpalic?
Skoro to wspolna przestrzen, taka fajna i zielona to jako mieszkaniec rozumiem, ze moge z niej skorzystac.
A nie zaraz, to sa pozamykane na klodki tereny starych komunistycznych dziadow, ktorzy je dostali w nagrode
@kryptopomocnik
Wysłałem testowo 0.1Btc, ustawiłem standardową opłatę w electrum. Wyszlo jakieś 2.50zł
Niestety w aktualnej sytuacji sieć nie wyrabia. BTC musi się zmienić, i to szybko.
Jeżeli chcesz, aby Twoja transakcja na pewno nie musiała czekać na potwierdzenie zapamiętaj:
Średnia wielkość transakcji to około 500bajtów,
Średnia opłata za 1bajt w sieci Bitcoin to 0.000001
co daje: 500 * 0.000001 = 0.0005btc ( średnia opłata )
Powtarzam „średnia” dlatego aby mieć pewność, że nasza transakcja dojdzie szybko powinniśmy dać około
Jeszcze dodam Ci moją instrukcję przyśpieszenia transakcji:
SPOSOBY przyśpiesznia transakcji:
CPFP (child pays for parent) - ten z kolei opiera się na tym, że kiedy jesteś odbiorcą możesz wydać niepotwierdzone monety z opłatą priorytetową - powstaje łańcuch dwóch niepotwierdzonych transakcji - miner chcąc potwierdzić tą z wysoką opłatą, musi też potwierdzić tą wcześniejszą
https://blockchain.info/pl/address/1AaDbHebveYJLBx7K4AR1sxG2J5phQZNMs
Porównaj sobie sam. Nie znam odpowiedzi na Twoje pytanie, ale spróbuję się dowiedzieć o co chodzi. Jak coś to ja korzystam z Multibit HD i żadnych takich dziwnych przypadków nigdy nie miałem.