Aktywne Wpisy

skrogg +11
Czasem przed spaniem lubię sobie na jakąś ładną dziewczynę popatrzeć ( ͡º ͜ʖ͡º)
źródło: f379d8dc11a3e18d9986385ff1a402a96a81b83a193de9f35d2801eba74f33e6
PobierzSiema wykopki. W-------m się fest bo miałem z dziewczyną obejrzeć występ naszego znajomego w magii nagości. Ustaliliśmy że będziemy oglądać ten odcinek wspólnie w Sobotę w trójkę. Gram Sobie dzisiaj w gierkę, a ona wchodzi mi do pokoju i mi oznajmia że właśnie obejrzała odcinek sama. No i mega się w-------m bo wiedziała, że chce to obejrzeć razem. Już c--j tam w to Sobotnie oglądanie, ale chciałem razem z nią Sobie pierwszy

#zalesiesie #feels #dzieci
Ogólnie chłopcy zaczynają mówić później niż dziewczynki. Także jak masz wątpliwości to idź do lekarza. Każde dziecko rozwija się w innym tempie - każde też ma swoje "ulubione" rzeczy do rozwijania. Np moja córa sama się nie obraca z brzuszka na plecy ale już próbuje siadać. A teoretycznie powinna już miesiąc temu się obracać.
Jasio miał już 5 lat,
Ale np. mój brat zaczął mówić w wieku 3 lat, mówił pojedyncze słowa do tego czasu ale ciężko się było z nim porozumieć. I potem nagle jak zaczął gadać to się nie mógł zamknąć.
I lepiej nie wprowadzajcie w domu jakiejś nerwowej atmosfery, tzn
Mam bratanka i w maju trzy latka kończy a mówi może ze trzy słowa
A liczy hmm aj gaj waj haj baj daj łaj
Nie martw się , nie każde Małe dziecię mówi tak szybko. Jedno wcześniej drugie później.
wystarczy troche poczekać imo i bedzie ok, chociaz nie zaszkodzi isc do specjalisty
Nie jestem żadnym lekarzem i każdy jest inne, ale miałem podobny przypadek w mojej BARDZO bliskiej rodzinie i z opowieści właśnie od tej osoby (i jej rodzeństwa) mogę powiedzieć, że nie mówiła ona aż do 4 (na pewno) albo 5 (nie jestem pewien) roku życia i nagle wszystko się zmieniło. Nie ma nawet śladu jeżeli chodzi o wymowę i
Jasio miał już 5 lat, a jeszcze nic nie mówił.
Pewnego dnia mama podaje mu obiad, a Jasiu wrzeszczy:
- A gdzie kompot?!
Mama zdziwiona:
- Jasiu, to ty
No rozwaliłaś mnie tym tekstem. Coś czuję, że jesteś osobą typową dla których wiedza książkowa jest ważniejsza od życia realnego.
Kobieto, czy Ty masz dzieci? Nigdy nie widziałem dziecka, które w wieku 1,5 roku potrafiłoby wypowiedzieć ok. 50 słów.
A Twoje spostrzeżenie, że nie jesteś
Komentarz usunięty przez autora