Wpis z mikrobloga

@Jerry664: A ja mam na myśli, że musiałbym mieć garaż wielkości hangaru, wypełniony autami żeby pomyśleć "hej, to może jako kolejne kupię 911?" ;)

Nie mam nic do ludzi, którzy lubią i szaleją za 911, ale pisanie, że nie ma nikogo, kto nie chciałby tego "Prosiaka" to przeginka. Nie odczuwam żadnej ekscytacji jak widzę 911 na ulicy. Podobnie jak nie jaram się Audi z serii RS. Kwestia gustu i tyle ;)
  • Odpowiedz
Niby piszesz, że nie przepadasz za 911, a kawałek wcześniej zdziwiony proponujesz, żeby pokazać kogoś, kto nie chciałby mieć 911 pod domem/w garażu.

Pokaż mi jedną osobę, która by nie chciała ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@Jerry664: Chciałeś to pokazałem. Ja bym nie chciał.
Jeremy Clarkson pewnie też by nie chciał ;)

Szanuję 911 jako samochód stanowiący historię motoryzacji, ale nigdy bym go nie chciał posiadać.
  • Odpowiedz
@Jerry664: Nie. Musiałbym mieć taki hangar, żeby W OGÓLE POMYŚLEĆ O 911. Do kupienia i tak by nie doszło, bo znalazłbym ciekawsze samochody do kolekcji ;)
Proszę, przeczytaj dokładnie:

A ja mam na myśli, żemusiałbym mieć garaż wielkości hangaru, wypełniony autami żeby pomyśleć "hej, to może jako kolejne kupię 911?" ;)
  • Odpowiedz
@MagnaPomerania: W sumie to wygląda trochę tak, jakbym chciał Cie przekonać, że chciałbyś Porsche. Jak tak to odebrałeś to przepraszam :)
Mnie nazwali debilem, bo Lanos podoba mi się bardziej od Tesli ( ͡° ͜ʖ ͡°) Także rozumiem, że może ci się nie podobać
  • Odpowiedz