Aktywne Wpisy
olito +37
Kurła, myślałem, że to jakiś chiński SUV a to Rolls Royce za 3 bańki. Koleś se kupił hot doga z czoskowym sosem i sobie je w środku w aucie. Tak trzeba żyć. #motoryzacja #samochody #luksus #bogactwo #rollsroyce
Rad-X +64
Jakie są wasze wspomnienia z lekarskiej komisji wojskowej?
Ja najgorzej wspominam pomiar siły mięśni odbytu tą #!$%@?ą dmuchaną gruszką z licznikiem. Ja jeszcze rowa nie ogoliłem i później musiałem paznokciami ten lubrykant z niego wygrzebywać. I w ogóle, to najgorsze uczucie tego ciepła tej gruszki po poprzednim kolesiu :/ niby są myte, ale...
A po drugie, to jak przy ważeniu jąder tą łyżką ogarną, że walisz kapucyna i dają cię na stanowisko
Ja najgorzej wspominam pomiar siły mięśni odbytu tą #!$%@?ą dmuchaną gruszką z licznikiem. Ja jeszcze rowa nie ogoliłem i później musiałem paznokciami ten lubrykant z niego wygrzebywać. I w ogóle, to najgorsze uczucie tego ciepła tej gruszki po poprzednim kolesiu :/ niby są myte, ale...
A po drugie, to jak przy ważeniu jąder tą łyżką ogarną, że walisz kapucyna i dają cię na stanowisko
Porsche 911
#samochody #carboners #klasykimotoryzacji #porsche #vagboners
Jestem takim małym fanem vag
@Jerry664: Ja bym nie chciał.
Znalazłbym spokojnie ze 20-30 aut, które chciałbym bardziej niż 911 ;)
Nie mam nic do ludzi, którzy lubią i szaleją za 911, ale pisanie, że nie ma nikogo, kto nie chciałby tego "Prosiaka" to przeginka. Nie odczuwam żadnej ekscytacji jak widzę 911 na ulicy. Podobnie jak nie jaram się Audi z serii RS. Kwestia gustu i tyle ;)
Sam gdybym kupował samochód sportowy to o 911 pewnie bym nie pomyślał, ogólnie za Porsche nie przepadam
@Jerry664: Chciałeś to pokazałem. Ja bym nie chciał.
Jeremy Clarkson pewnie też by nie chciał ;)
Szanuję 911 jako samochód stanowiący historię motoryzacji, ale nigdy bym go nie chciał posiadać.
Proszę, przeczytaj dokładnie:
Mnie nazwali debilem, bo Lanos podoba mi się bardziej od Tesli ( ͡° ͜ʖ ͡°) Także rozumiem, że może ci się nie podobać