Aktywne Wpisy

mirko_anonim +71
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Chłop pracuje fizycznie, ale dostał propozycję awansu. Przejście z "fizycznego" na "umysłowego" (stanowisko kierownicze). Były pewne wymagania i warunki, które chłop spełnił po krótkim przyuczeniu.
Niestety w trakcie wprowadzania na nowe stanowisko zaczęło się pojawiać coraz więcej nowych problemów i spraw, z którymi chłop w ogóle by nie chciał mieć do czynienia. Na zasadzie "żaden awans i żadna podwyżka nie przekona mnie do tego, żeby na co dzień zajmować
Chłop pracuje fizycznie, ale dostał propozycję awansu. Przejście z "fizycznego" na "umysłowego" (stanowisko kierownicze). Były pewne wymagania i warunki, które chłop spełnił po krótkim przyuczeniu.
Niestety w trakcie wprowadzania na nowe stanowisko zaczęło się pojawiać coraz więcej nowych problemów i spraw, z którymi chłop w ogóle by nie chciał mieć do czynienia. Na zasadzie "żaden awans i żadna podwyżka nie przekona mnie do tego, żeby na co dzień zajmować

7ujMejster +290

Siema nowy tutaj więc mam pytanie
Od jakiego %IV ulepszać pokemony
Czy vaporeon 94% ze skillami water gun i aqua tail ujdzie czy przeznaczyć go na cukierki
Mam jeszcze 82% eevee 291 CP przy moim 15 lvlu
Robic z nim coś czy oddać na cukierki?
@czlowiek-zelazko: z ewolucjami to Ty poczekaj co najmniej do 20 lvl, a z wydawaniem pyłu do 25 lvl. aqua tail jest najlepszym movesetem defensywnym