Aktywne Wpisy
Koronanona +34
Cześć Mirasy
Minął właśnie rok odkad z dnia na dzień stałem się niepełnosprawny przez skutki uboczne fluorochinolonów. W życiu nie spodziewałem się że moje życie posypie się jak domek z kart i w wieku 29 lat będę się zastanawiał czy jest sens je kontynuować, wszystko przez jedną błędna diagnozę, receptę wypisana na jej podstawie i moja nieuwagę. Dzięki wsparciu najbliższych mi osób udało mi się przebrnąć najgorsze, wychodze powoli na prostą ale
Minął właśnie rok odkad z dnia na dzień stałem się niepełnosprawny przez skutki uboczne fluorochinolonów. W życiu nie spodziewałem się że moje życie posypie się jak domek z kart i w wieku 29 lat będę się zastanawiał czy jest sens je kontynuować, wszystko przez jedną błędna diagnozę, receptę wypisana na jej podstawie i moja nieuwagę. Dzięki wsparciu najbliższych mi osób udało mi się przebrnąć najgorsze, wychodze powoli na prostą ale
mandamin +210
Kto pamięta plusuje.
Co ciekawe twórcy mieli stworzyć z tego portalu coś na wzór polskiego Netflixa, ale temat upadł.
Wiem, bo sam pracowałem przy tym projekcie.
#gimbynieznajo #torrenty #pdk
Co ciekawe twórcy mieli stworzyć z tego portalu coś na wzór polskiego Netflixa, ale temat upadł.
Wiem, bo sam pracowałem przy tym projekcie.
#gimbynieznajo #torrenty #pdk
Ale za to nie pożałowaliśmy kartonu, strecza i taśmy, co by nie było, że #januszebiznesu zapakowali kubki w foliowe siatki wyniesione z marketu i do ludzi dochodzą puzzle 3D. Więc jeżeli @PocztaPolskaSA nie postanowi pograć nimi w kręgle na sortowni, to będzie ok.
Przy okazji wołamy:
@codiferent @d0xy @Drabii @Fururion @gagatekns @galanonym @Garbul @GrabkaMan @Imperio @Infrass @Jaro90 @jpv2
@kamehameha @kokocky @KosiarZ452 @kosows @krootki @Krzysiek1203_88 @kuki86 @lolek43 @luxtu @Majk_D @MamWdomuPrad @mateusz-nowinowski @Mawrycyj @Mifa90 @mikliway @minister_glupich_krokow @mitchumi @mlodyapollo @NiktWazny250 @Nocny-Tajemnik @obiluk @palegoldsnake @Pan_Grys @pawel694 @Pecherzyktarcia
@polejboniewyrobie @ProPublicoBono_ @Psibob @psylocyb @QuDos @rabit500 @rafikl @ReynevanDudek @satreey
@shadek @Sliv3r @Spider1919 @sqzz @Stangret872 @Szuwax @T600 @Taj_2008 @Tfor @thunder08 @topowyninja
@Tranzi @tymol14 @VukoDrakkainen @w_CZOPKU_urodzony @wluczykij69 @Wolepp @WyciszaneZakladki @xpC
@yousouyou @zajacisko @zieeemeeek @zima65
Bo jeszcze nie zgłosili się po swoje gry. I lojalnie uprzedzamy, że więcej wołać nie będziemy.( ͡° ͜ʖ ͡°)
#gry #ekonomia i niech będzie #coffeenoir
http://www.wykop.pl/link/3608193/coffee-noir-detektywistyczna-gra-biznesowa/
@polejboniewyrobie @ProPublicoBono_
@shadek @Sliv3r @Spider1919 @sqzz @Stangret872 @Szuwax @T600 @Taj_2008 @Tfor @thunder08 @topowyninja @Tranzi
@yousouyou @zajacisko @zieeemeeek @zima65
Jaram się #!$%@? (✌ ゚ ∀ ゚)☞,
Komentarz usunięty przez autora