Aktywne Wpisy
miscellanous +359
Najgorsi w pracy fizycznej, szczegolnie na wszelkich produkcjach, tasmach czy budowach sa przewaznie ludzie, nie sama nawet praca.
Oczywiscie zaraz ktos wyskoczy na mnie, ze sie wymadrzam, uwazam za lepszego, bedzie wklejal obrazek free-thinkera, pisal ze na produkcji sa jednak spoko ludzie - owszem sa, nie zaprzeczam, zdarzaja sie jednostki, czasami osoby ktorym gdzies na jakims etapie zycia powinela sie noga.
Ogrom to jednak ludzie zwyczajnie prymitywni, toksyczni, zlosliwi, zawistni, wszystko najlepiej wiedzacy janusze, a jednoczesnie przerazajacy jest ten kompletny brak ambicji u nich. Zycie od weekendu do weekendu. I te tematy rozmow w kolo - pilka nozna, motoryzacja, jakies teorie spiskowe i kto, gdzie, z kim i za i ile. Muza na full, disco polo najczesciej, ruchanie oczywiscie i pytanie o to mlodego w kazdy poniedzialek czy cos bylo. Ja p------e... tak chyba wyglada pieklo.
Wieczna
Oczywiscie zaraz ktos wyskoczy na mnie, ze sie wymadrzam, uwazam za lepszego, bedzie wklejal obrazek free-thinkera, pisal ze na produkcji sa jednak spoko ludzie - owszem sa, nie zaprzeczam, zdarzaja sie jednostki, czasami osoby ktorym gdzies na jakims etapie zycia powinela sie noga.
Ogrom to jednak ludzie zwyczajnie prymitywni, toksyczni, zlosliwi, zawistni, wszystko najlepiej wiedzacy janusze, a jednoczesnie przerazajacy jest ten kompletny brak ambicji u nich. Zycie od weekendu do weekendu. I te tematy rozmow w kolo - pilka nozna, motoryzacja, jakies teorie spiskowe i kto, gdzie, z kim i za i ile. Muza na full, disco polo najczesciej, ruchanie oczywiscie i pytanie o to mlodego w kazdy poniedzialek czy cos bylo. Ja p------e... tak chyba wyglada pieklo.
Wieczna
Jestem na wakacjach w Hiszpanii i kolejny raz widze do jakich absurdow doszlo w Polsce i czemu robie pizze w domu w piecyku, steki kupuje w Lidlu i smaze na patelni, a nie jem nigdy nic w restauracji.
Super restauracja z gwiazdka Michelin, w miejscowosci 350 tysiecy mieszkancow, danie sklada sie z trzech elementow:
- przystawka - gazpacho
- glowne - dorsz
- deser - lody kokosowe
Super restauracja z gwiazdka Michelin, w miejscowosci 350 tysiecy mieszkancow, danie sklada sie z trzech elementow:
- przystawka - gazpacho
- glowne - dorsz
- deser - lody kokosowe
19.02 paczka w Polsce;
20.02 zatrzymana przez UC
22.02 wieczorem znajduję liścik w skrzynce i tego samego dnia wysyłam e-mail z PDFami.
24.02 Zwolniono po kontroli celnej
Ciekaw jestem co tam #banggood zadeklarował, pewnie w poniedziałek będe wiedział.
GitUp Git2 Pro, 0.6kg, Nadanie 2017-02-07 20:57 SINGAPORE Y ETOE CHA, idzie Szwajcarską ;)
#pocztapolska #tracking #werwarszawa
Mp4 player za 20usd ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez autora
@lukaszlukasz: no jest szansa! Kilka przesyłek już takich miałem, ale ta powinna być w miarę duża, za duża na jakikolwiek mp4 player >:D. Może tego nie przemyśleli :-P
Też mi telefon z #banggood wpadł w kontrole celną i nie wiem czy czekać na list czy słać dane od razu.
U mnie w środku Zuk Z2
@mike3e: na ten e-mail słałem. Jak Ci się bardzo śpieszy to pewnie możesz im wysłać wszystko, jednak lepiej poczekać na list moim zdaniem i od razu im tam numer magazynowy rzucić, żeby im się łatwiej szukało ;)
@szyps: To
tym razem nam się nie udało (╯︵╰,)