Wpis z mikrobloga

@rad1x: Bardzo fajną mają w bella italia - kiedyś tam pracowałem, ciasto zajebistej jakości - wyrabiane na miejscu.

To jest pizza dla smaku, a nie żeby się napchać. Płacisz 25~zł za placek który sam zjesz, ale gwarantuję że tam wrócisz :)

via Android
  • 0
@Jokker jadłem ostatnio z dagrasso często, ale dzisiaj chyba ostatni raz, nie polecam. Dostawca nie wiedział jak dojechać, pizza wyglądała tak, jakby ktoś nią rzucał, po za tym bardzo sucha ( ͡° ʖ̯ ͡°)
via Android
  • 0
@Jokker biesiadowo to w ogóle masakra, nie mogłem tego zjeść, okropne, a z tych co polecasz to jeszcze nie jadłem, następnym razem spróbuję :)
@rad1x: moi znajomi chcieli otworzyć pizzerie we franczyzie, więc siedzieli w temacie i sprawdzali ofertę wszystkich firm m.in. biesiadowo (najbardziej trzeba oszczedzac i robić pizze po taniości), da grasso itd... więc co nieco wiem:) ogólnie godne polecenia są tylko pizzerie niesieciowe, bo to już od właściciela zalezy czy robi pizzę dobrą czy tanią, a w sieciówkach z góry jest narzucone że ma być jak najtaniej i nie ma opcji zrobienia czegoś