Wpis z mikrobloga

Przeciętna dyskusja na wykopie to odpieranie idiotycznie skrajnych argumentów. Przykład poglądowy:

Ty - 10km/h jak na bieg osoby nie biegającej za dużo, to całkiem dobra prędkość

wykopek1 - 10km? Sprinterzy z takim tempem się nigdzie nie zakwalifikują (100 plusów)
wykopek2 - 10km? Jak ktoś nie ma nóg, to takie prędkości go zabiją (120 plusów)

Ty - jacy sprinterzy? jacy ludzie bez nóg? Ja piszę o przeciętnym biegaczu! (200 minusów)

wykopek3 - a taka pantera? To że niby ma coś upolować pędząc 10 km/h? (1000 plusów)
wykopek4 - usuń konto ty nie czuły chamie. Mam koleżankę, co ma horom córke, i ona nie ma nóg i nie biega 10km/h, twoje pomysły są z dupy! (tryliard plusów)

I tak wygląda tysiące dyskusji na tym smutnym portalu. Przepychanie się argumentami całkowicie z czapy i doszukiwanie się maksymalnie skrajnych porównań. Kuźwa ludzie, co z wami.
#gorzkiezale #oswiadczenie
simperium - Przeciętna dyskusja na wykopie to odpieranie idiotycznie skrajnych argume...

źródło: comment_np1nGs3LFf6IE2OTaztRTYtmpCo413Qm.jpg

Pobierz
  • 17
TYLKO MIRKO

@wytrzzeszcz: zaprezentowałeś jak dla równowagi wygląda dyskusja na mirko ( ͡° ͜ʖ ͡°)

on się nadal przejmuje

@Droper: ech, jest czasem jakaś dyskusja w której poruszam sensowne wątki, staram się to rzetelnie argumentować, a tu zjazd gimbazy, bo długa przerwa w szkole, czy coś w ten deseń. I oczywiście wszyscy piszą na jedną nutę, jakby nie potrafili posiadać własnego zdania ( ͡° ʖ
@wytrzzeszcz: ja ma z kilkadziesiąt takich osób i też nie wiem czemu ( ͡° ʖ̯ ͡°) . Co ciekawe, ja na czarnej liście nie mam absolutnie nikogo i nie widzę sensu wrzucać kogoś tam na stałe :) . Okej, czasem ktoś nas spamuje, ale wtedy czarnalista na parę tygodni / dni jest wystarczająca, by się uspokoił :) .
@simperium: wszędzie jest tak... moja racja jest mojsza niż twojsza. zapamiętaj bracie. jak rozmawisz z niektórymi (a raka można dostać z tymi od korpoświrów) to zabiją, żeby udowodnić ci, że się mylisz... zeżrą nawet własne gówno...