Aktywne Wpisy
Spiderix +1389
Szukam kolegi sprzed 20 lat. Graliśmy w ogame wtedy. Miałeś nick tarak. Teraz już masz pewnie 50 jak nie 60 lat:) koper
Proszę o plusy, zeby znaleźć starego przyjaciela z którym spędziłem noce gadając na GG.
#ogame #grykomputerowe
Proszę o plusy, zeby znaleźć starego przyjaciela z którym spędziłem noce gadając na GG.
#ogame #grykomputerowe
Arlekin29 +27
Jestem zdruzgotany. Jakiś tydzień temu założyłem konto na portalu randkowym. Po jakiś 4 dniach spotkałem tam swoją byłą dziewczynę (ja 24, ona 18). Dzisiaj z nią rozmawiałem na żywo i pokazała mi, że przez jakieś 4 dni dostała na tym portalu ponad 100 serduszek od chłopów, podczas gdy ja mam ich nadal zero XD
Dodam do tego, że w mojej subiektywnej opinii jestem bardziej atrakcyjny niż ona, i długo kminiłem nad tym,
Dodam do tego, że w mojej subiektywnej opinii jestem bardziej atrakcyjny niż ona, i długo kminiłem nad tym,
Ty - 10km/h jak na bieg osoby nie biegającej za dużo, to całkiem dobra prędkość
wykopek1 - 10km? Sprinterzy z takim tempem się nigdzie nie zakwalifikują (100 plusów)
wykopek2 - 10km? Jak ktoś nie ma nóg, to takie prędkości go zabiją (120 plusów)
Ty - jacy sprinterzy? jacy ludzie bez nóg? Ja piszę o przeciętnym biegaczu! (200 minusów)
wykopek3 - a taka pantera? To że niby ma coś upolować pędząc 10 km/h? (1000 plusów)
wykopek4 - usuń konto ty nie czuły chamie. Mam koleżankę, co ma horom córke, i ona nie ma nóg i nie biega 10km/h, twoje pomysły są z dupy! (tryliard plusów)
I tak wygląda tysiące dyskusji na tym smutnym portalu. Przepychanie się argumentami całkowicie z czapy i doszukiwanie się maksymalnie skrajnych porównań. Kuźwa ludzie, co z wami.
#gorzkiezale #oswiadczenie
@wytrzzeszcz: zaprezentowałeś jak dla równowagi wygląda dyskusja na mirko ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Droper: ech, jest czasem jakaś dyskusja w której poruszam sensowne wątki, staram się to rzetelnie argumentować, a tu zjazd gimbazy, bo długa przerwa w szkole, czy coś w ten deseń. I oczywiście wszyscy piszą na jedną nutę, jakby nie potrafili posiadać własnego zdania ( ͡° ʖ
@Droper: właśnie w idealny sposób opisałeś "dyskusje" internetowe z akcentem na te na wypoku ( ͡° ʖ̯ ͡°) . Ma być śmiesznie, krótko i ostro :). Ło ja pierdziu, ale człowiek marnuje czas w tych internetach :/
Oczywiście jest też opcja taka, że plusują i minusują później również boty. Bo w sumie, to nie wiadomo, ile botów jest na wypoku.
@wytrzzeszcz: a to już "fani" nie wrzucają na czarną listę, oczywiście obowiązkowo wcześniej komentując, że tam wrzucają? ( ͡° ͜ʖ ͡°)