Aktywne Wpisy

Dorodny_Wieprz +730
Wykopki, dzisiaj w wulkanizacji Auto-Kółko w Warszawie spotkałem się chyba ze szczytem Chamstwa, buty i i naciągania na kasę wobec klientów. Az to tutaj opisze swoja historie, niech Internet pamięta i uwazajcie w wulkanizacjach.
Firma Auto-Kółko, wulkanizacja opony warszawa wolska (AUTO-KÓŁKO S.C, NIP 5272173119) posiada AGRESYWNYCH pracowników i próbuje naciągac na kasę. Poniżej cala historia jak komuś chce się czytać opinie o Auto-Kółko i jest z Warszawy i zastanawia sie nad wymiana opon
Firma Auto-Kółko, wulkanizacja opony warszawa wolska (AUTO-KÓŁKO S.C, NIP 5272173119) posiada AGRESYWNYCH pracowników i próbuje naciągac na kasę. Poniżej cala historia jak komuś chce się czytać opinie o Auto-Kółko i jest z Warszawy i zastanawia sie nad wymiana opon
źródło: 1
Pobierz
krzaczor93 +121
"By gospodarkę uzdrowić, wybieraj produkt krajowy" ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jest straszne, że wystarczy aby jakiś Mark z US&A wyjął wtyczkę, a większość ludzi zostaje w zasadzie pozbawiona zdolności komunikacji przez Internet (co przy okazji obnaża też ich uzależnienie od tego medium).
#facebook #internet #socialmedia
Jest straszne, że wystarczy aby jakiś Mark z US&A wyjął wtyczkę, a większość ludzi zostaje w zasadzie pozbawiona zdolności komunikacji przez Internet (co przy okazji obnaża też ich uzależnienie od tego medium).
#facebook #internet #socialmedia
źródło: pobrane
Pobierz

SPOILER dla tych co nie widzieli 4x4
- Bądź drobną dziewuchą
- walcz z inną dziewuchą na miecze
- oponentka przebija cię na wylot
- po przebiciu spadnij do wąwozu z wysokości 326m
- uderz w płytką rzekę na na dnie wąwozu z prędkością 171km/h
- po niedługiej chwili ocknij się na kamienistym brzegu rzeki
- wstań
- wsiądź na konia! który stał nieopodal i każ mu jechać do domu..
- ????
Dobre spostrzeżenie, nie mniej Kass Morgan napisała książkę. Z serialem nie ma nic wspólnego. Głównym twórcą jest Jason Rothenberg. Ale jak w przypadku takich osób z reguły piszą tylko odcinki otwierające i zamykające sezon.
Ten odcinek napisała niejaka Kim Shumway, ktokolwiek to jest. Z tego co widać the 100 to jej debiut.
Wcześniej pracowała przy Dallas.. jako osoba która sprawdza scenariusz pod kątem prawnym, czy nie ma żadnych zastrzeżonych
Clark w książce pełniła głównie funkcję lekarza.. nawet jak dorośli już się pojawili. W serialu zrobili z niej przywódczynie.
W książce jej matka wcale nie była lekarką tylko naukowcem.
W książce na rok przed wysłaniem 100 nastolaktów posłano 10 dorosłych.
Sama akcja książki dzieje 300 lat po kataklizmie, a nie po 97 latach jak w serialu
Ludzie z Mount
A informacje o twórcy wziąłem nie potrzebnie z wiki.
W każdym razie ja już darowałem sobie ten serial.
Komentarz usunięty przez autora
Wytrzymałem chyba z 5 odcinków S1 - takiego nagromadzenia głupoty ze świecą szukać (no ok, np. Skorpion)
- wylej beczkę krwi do rzeki
Ja miałam dłuższą przerwę w sezonie 2, nie chciało mi się oglądać, bo jakoś tak miałam wrażenie, że z serialu nic nie wyjdzie wartościowego, ale jakoś się przemogłam po dosyć długim czasie i teraz jestem już na bieżąco.