Aktywne Wpisy
precz_z_komunia +540
Mam lvl 40+ więc dla większości z Was jestem już staruszkiem. Obserwuję i pasjonuję się polityką od 25 lat. Chciałem Wam opowiedzieć trochę o tych wyborach w których właśnie braliśmy udział, o tym jak się pomyliłem co do młodych i podziękować Wam - stanęliście po stronie Polski, demokracji i Waszej przyszłości. Ale po kolei.
Te wybory były najważniejszymi, w mojej opinii, ważniejszymi wyborami niż te z 1989 roku. To były wybory o
Te wybory były najważniejszymi, w mojej opinii, ważniejszymi wyborami niż te z 1989 roku. To były wybory o
Właśnie czytam komcie pod nowym filmem Gonciarza w którym się tłumaczy. A tam się dowiaduję, że 29 latka nadal jest nieświadomym dzieckiem który ma nierozwinięty mózg XD
#gonciarz #grooming #bekazrozowychpaskow #logikarozowychpaskow #blackpill
#gonciarz #grooming #bekazrozowychpaskow #logikarozowychpaskow #blackpill
mój BM: BM-NBMhVZQxSRjHYq8yQNSbS8KQfQ4wZDbM
Chan Wykop to: "wykop", adres "BM-2cXFVu2jrwXJyph3YquB9KY1rgyd2mteRv"
#kryptografia #wykopchan #anarchokapitalizm
Ludzie z #bitcoin tam siedzą też (na chanie "Bitcoin") oraz od krypto.
Na #linux też, od pobrania działa natychmiast nawet nie trzeba kompilować bo to #python. Autor programu to spoko gość zdaje się, siedzi tam i odpowiada na wszystkie pytania a kod się rozwija na github.
Jest lokalnie, a "chain" jest tam ulotny; Znika po paru dniach. Jeżeli w tym czasie pobierasz na paru kompach to jest na paru. Jak na drugim zaczniesz odbierać dużo później to już nie zobaczysz.
Oficjalnie nie, ale da się zakodować i dołączyć jako HTML i nawet