Aktywne Wpisy
jankesdoido69 +17
Umówiłam się na randke z #tinder ,pojechałam do miasta w którym moja przyjaciółka udostępniła mi mieszkanie na wtorek, zaprosiłam go przyjechał obejrzeliśmy film, były całusy, wino i tyle ja usnęłam on też budzę się i jego nie ma od razu zadzwoniłam do niego gdzie jest nie odebrał tylko napisał SMS że ząb go bolał i pojechał na ostry dyżur, nie odprowadził mnie nawet na pociąg nie zjedliśmy razem śniadania, a
Tradycja musi byc zachowana. VI liga Angielska i zaczynamy podróż do Premier ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Nemesh: Zapowiedź sezonu to miejsce 18, ale to początek sezonu, jeszcze spora ilośc występów mnie czeka, wiec na pewno zdarzy się zjazd formy. Transfery to kilka wolnych żeby mieć chociaż drugi "garnitur" i oczywiście wypozyczenia. Co do taktyki to ustaliłem ją
Drugi sezon to 0 budżet transferowy, ale po eliminacji najsłabszych i tych niezadowolonych zostało mi około 5tys na tygodniówki. Sprowadziłem kilku niezłych zawodników, aby wyrównać kadrę.
Pierwsze pięć meczów i bilans 5-0-0 wróżył walkę o mistrzostwo, ale kolejne 5 spotkań to 0-2-3.
Zawsze można jakiś dobrze płatny wyjazd towarzyski zrobić , $$ wpada zawsze w takim przypadku ( ͡º ͜ʖ͡º)