Wpis z mikrobloga

@Sanczo_panczo: Też się podjąłem takiego zadania, z tą różnicą że zamierzam zmieniać kluby. Możesz mi powiedzieć jak sobie radzisz z finansami na tak niskim poziomie? Jak sytuacja finansowa wygląda w Tamworth?
  • Odpowiedz
@ghost1511: Ogólnie to jestem na minusie :D 3 tys. € miesięcznie ;d Sytuacja finansowa w Tamworth jest w porządku, tak jest napisane w info o klubie :P

@Nemesh: Zapowiedź sezonu to miejsce 18, ale to początek sezonu, jeszcze spora ilośc występów mnie czeka, wiec na pewno zdarzy się zjazd formy. Transfery to kilka wolnych żeby mieć chociaż drugi "garnitur" i oczywiście wypozyczenia. Co do taktyki to ustaliłem ją
  • Odpowiedz
@Sanczo_panczo: Ja w pierwszym sezonie byłem bliski baraży, ale moi obrońcy mimo iż mieli 3-5 gwiazdek o----------ą taki szajs,że głowa mała i ostatni mecz, z przedostatnią drużyną, przegrałem.

Drugi sezon to 0 budżet transferowy, ale po eliminacji najsłabszych i tych niezadowolonych zostało mi około 5tys na tygodniówki. Sprowadziłem kilku niezłych zawodników, aby wyrównać kadrę.
Pierwsze pięć meczów i bilans 5-0-0 wróżył walkę o mistrzostwo, ale kolejne 5 spotkań to 0-2-3.
  • Odpowiedz
@Sanczo_panczo: BTW wypożyczenia zdolnych 18/19 latków z klubów chociażby Champoinship przejdą czy raczej za niskie progi dla nich ?
Zawsze można jakiś dobrze płatny wyjazd towarzyski zrobić , $$ wpada zawsze w takim przypadku ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz