Wpis z mikrobloga

@cadcadcad: działa szybko, znacznie szybciej od 5S. Zdjęcia bardzo dobre. Przycisk home genialny. Bateria przy intensywnym użytkowaniu (streaming muzyki, pare godzin netu) trzyma jeden dzień na luzie bez doładowywania, przy umiarkowanym - dwa. Na standby praktycznie w ogóle jej nie ubywa.
@cadcadcad: może ja się jeszcze wypowiem. Jako, że tez używam słuchawek bezprzewodowych. A są to jakieś najtańsze awei z AliExpress, kosztowały coś koło 40zl i muszę powiedzieć że jestem bardzo zadowolony. Jakość dźwięku jest świetna, grają czysto i z fajnym basem. Bateria starczy na ok 5-6h godzin.A samo parowanie ogranicza się do włączenia słuchawek i bluetootha w telefonie :) EarPodsy zdecydowanie robią u mnie za opcje zapasowa.
@cadcadcad: Bateria jest swietna. Telefon trzyma mi 2 dni przy normalnym uzytkowaniu z czego wiekszosc czasu to rozmowy i internet. Bardzo szybko przyzwyczailem sie do dotykowego przycisku home. Swietna sprawa. Telefon polecam, bo jak na swoje mozliwosci wcale nie jest drogi. (Od 2700 na olx.)