Wpis z mikrobloga

@johnmorra: nie, przez to ze moja byla zona dawala na lewo i prawo a ja wracajac we wlasne urodziny slyszalem jak ktos #!$%@? przez okno (parter) przestalem ufac ludziom, im blizsza mam relacje z czlowiekiem tym bardziej staje sie nieufny, glownie kobiety, przez to sie duzo klocilismy z dziewczyna ktora sie teraz rozstalem, bo wiecznie ja podejrzewalem o cos chociaz wiedzialem ze nie mam absolutnie powodu, jednego dnia #!$%@? mnie energia
@riizzlaa: aha, rozumirm cie bo ja tez mam rozne schizy i ogolnie strasznie #!$%@? okres. myslalem nad prochami jakimis bo mi sie #!$%@? nie chce kompletnie zyc ale boje ze sie uzaleznie. Zastanawiam sie jak takie prochy moga pomoc rozumirm jak boli czy cos ale zeby wrocily checi itp.?
@johnmorra: ja generalnie poszedlem po te, zeby sprawdzic wlasnie czy mam #!$%@? leb czy moze po prostu trafiam na zle rozowe w swoim zyciu, no i tak w sumie po prostu zeby komus wyrzygac co mnie boli wewnetrznie, tez jestem trochce zaskoczony prochami bo myslalem ze mnie wysla na jakies grupowe terapie czy inne #!$%@?, no ale lekarz powiedzial ze to mi ma pomoc poukladac emocje i pozbyc sie mysli ktore