Krotka pilka: co z androidem nowka w przedziale 300-400zl. Tak wiem #!$%@? przedzial, tak wiem nic sensownego sie nie kupi, tak wiem bedzie mulil, tak wiem powinienem dolozyc 10k tyś tys pln zl. Tel do dzwonienia i sprawdzenia netu, tel ma byc prezentem dla kogos tam (kompletnie nieobeznanego z androidem) z rodziny mojego rozowego. Probowalem wyjasniac ze ten przedzial to bedzie jakis badziew - sorry taki mamy klimat, wiec nie bede sie spieral. Kto cos?
@PurpleHaze: oukitel u7 plus, wysyłka z niemiec bez cła itp na aliexpress. w domu masz za 2 dni. poniżej 400zł (jakieś ~80 dolców) mam takie dwa i za tą cene = ideal.
u tego sprzedawcy. ogólnie polecam go. kupiłem u niego 5 telefonów już, wszystkie z niemiec wysyłka max3dni czekani ;). Przejrzyj sobie co tam ma i wybierz coś
Pamietajcie, jesli wybierzecie bande czworga, tzn ze zgadzacie sie na lockdowny i zamordyzm. Dacie znac ze w przyszlosci zmuszanie ludzi do siedzenia w domu przez 1-2 lata jest normą i nikt za to nie odpowie.
Krotka pilka: co z androidem nowka w przedziale 300-400zl.
Tak wiem #!$%@? przedzial, tak wiem nic sensownego sie nie kupi, tak wiem bedzie mulil, tak wiem powinienem dolozyc 10k tyś tys pln zl.
Tel do dzwonienia i sprawdzenia netu, tel ma byc prezentem dla kogos tam (kompletnie nieobeznanego z androidem) z rodziny mojego rozowego. Probowalem wyjasniac ze ten przedzial to bedzie jakis badziew - sorry taki mamy klimat, wiec nie bede sie spieral.
Kto cos?
@Igrekpl: no wlasnie obawiam sie ze blizej tutaj do myphona, niz czegos nawet podstawowego sensownej marki :/
Spoko jest ;) albo czarny.
poniżej 400zł (jakieś ~80 dolców)
mam takie dwa i za tą cene = ideal.
https://pl.aliexpress.com/store/product/Original-OUKITEL-U7-Plus-Android-6-0-MTK6737-Quad-Core-5-5inch-Cell-Phone-2GB-RAM/2025030_32716670116.html
u tego sprzedawcy. ogólnie polecam go. kupiłem u niego 5 telefonów już, wszystkie z niemiec wysyłka max3dni czekani ;).
Przejrzyj sobie co tam ma i wybierz coś
nie znam sie na chinskich zakupach