Wpis z mikrobloga

@Igoras: Nie ma cię tam - to dobrze, bo cię lubię. Ale wiele z gównowpisowiczów poleciało, nawet jak ich lubię. Walić tych co za plecami sieją jęczmień, wszystko widzę ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Hannahalla chciałam sprawdzić w swoim wpisie ale wczoraj go usunęłam ( ͡° ʖ̯ ͡°) 600 się zmieści, to jest jakoś tak że jest 631 miejsc albo 671, jakaś liczba która nie jest okrągła
  • Odpowiedz
@Nightshade: Oczywiście że wyświadczyła. Teraz wiem że nie ma sensu jechać na śląskie wykopiwa bo ci ludzie nie są tego warci - ci, których poznałam na żywo. Nie wszyscy, ale widoku pewnych osób teraz nie zdzierżę. Teraz nie muszę nawet dodawać notatki bo wszyscy polecieli za to samo - wcześniej wyczyściłam starą czarną, więc prawilniaków witam szerokimi ramionami i przepraszam.
@PyraPrzeznaczenia: Gites. Zawsze to coś.
  • Odpowiedz
@Hannahalla: z jednej strony cieszę się że wróciłaś, bo chyba drugiego tak oryginalnego różowegopaska na tym świecie nie ma, ale nie będziesz mi mówiła jak mam żyć i co plusować (_)
Tamtego wpisu wcześniej nie widziałem, ale zaplusuję. Co prawda raczej średnio się do Twojej działalności na mirko odnosi, bo nie pamiętam żebyś robiła kiedyś #pokazmorde.
Ten portal jest jaki jest, często
  • Odpowiedz