Wpis z mikrobloga

#majastasko
Wstawiła post z życzeniami dla Mężczyzn. Zawsze jak robi coś pozytywnego, nikt nie zwraca uwagi, więc wrzucam.
Wiele kobiet również tak myśli.
Życzę Wam, żebyście walczyli o swoje prawa i nie dali się zmusić do obowiązkowej służby wojskowej, bo urodziliście się jako mężczyźni.
Życzę Wam, żebyście chętnie korzystali z pomocy psychiatrycznej i psychologicznej, a ona była bardziej dostępna, żeby mniej Mężczyzn popełniało s---------o.
Życzę Wam, żeby toksyczna męskość została wyeliminowana i żeby od małego nie wpajano Wam, że jeśli mało zarabiacie to jesteście nikim, jeżeli okazujecie emocje - jesteście słabi, jeżeli dzielicie się swoimi problemami - również jesteście słabi, a jeśli nie macie mocno zarysowanych mięśni- jesteście mało męscy itp.
#dzienmezczyzn #niebieskiepaski
Abismo - #majastasko
Wstawiła post z życzeniami dla Mężczyzn. Zawsze jak robi coś poz...

źródło: 20250310_114021

Pobierz
  • 60
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Abismo Z doświadczenia mogę powiedzieć, że jak człowiek się podzieli swoimi problemami/emocjami to potem staje się tematem do plotek i kręcenia beki z koleżankami ¯_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz
@AtlantyQ: to zmień babę, bo jak słyszę coś takiego, to mi się nóż w kieszeni otwiera. Mam niebieskiego i nawet nie pomyślałam przez sekunde, żeby pisać do moich „psipsi” o jego słabościach i problemach i one też w życiu mi nie psiały nic takiego na temat swoich mężów, a znamy się po 20 lat i jesteśmy ze sobą bardzo blisko.
  • Odpowiedz
@barber-barberski: działam w ten sposób, ale niestety od dwóch lat zwlekają, żeby zrobić limit roczny zamiast miesiecznego i za dużo się nie posprzedaje. Zwłaszcza jak robisz coś premium i wytworzenie tego trochę kosztuje. Plus trzeba ciagle uważać i pilnowac, zeby nie przekroczyć śmeisznie niskiego limitu PRZYCHODU.
W dodatku przy tak nieregularnych, niskich przychodach, trudno jest ocenić, czy to ruszy. Nie mogę brać udziału w konkursach/grantach, nie mogę robić większych zamówień.
  • Odpowiedz
Z doświadczenia mogę powiedzieć, że jak człowiek się podzieli swoimi problemami/emocjami to potem staje się tematem do plotek i kręcenia beki z koleżankami ¯(ツ)

@AtlantyQ: @DorodnyTucznik może czas odciąć się od szonów i karyn?

Zawsze jak robi coś pozytywnego, nikt nie zwraca uwagi, więc wrzucam.

@Abismo: na mirko pozytywnego? Daj spokój, wrzucaj więcej kontentu dla mizoginów, pillowców jednoczy wyimaginowany wróg ( ͡° ͜ʖ
  • Odpowiedz