@Arveit: no i #!$%@? prawidłowo. mnie #!$%@?, jak piszę maila mocno formalnego do profesora doktora habilitowanego inżyniera kierownika katedry/zakładu/instytutu uber formalnego maila, bo oni się oburzają, jak się im nie napisze bardzo sztywnego maila. a w odpowiedzi dostaję najczęściej 2 zdania małymi literami, często bez interpunkcji i polskich znaków. czasami dostaję odpowiedź typu "ok". no i fajnie.
@FireDash: @slvk: ostatnio u mnie na wydziale profesorek nadzwyczajny nie chciał podać pierwszaczkom wyników poprawy, bo napisali do niego "witam" oraz "panie doktorze" ( ͡°͜ʖ͡°)
@nathaliekill: mam nadzieję, że to próchno wyginie w końcu na polskich uczelniach, takich co pilnują takich pierdół jest dużo, a takich co zaciekawią swoim wykładem ze świecą szukać
@nathaliekill: i porównujesz sobie takiego dziada do gościa, z którym kiedyś miałem laborki. typo jeszcze bliżej 30 niż 40, jest się z nim po imieniu mimo bycia studenckim śmieciem. rękę poda na powitanie, kulturalnie można pogadać o pracy, nigdy nie chwali się literkami przed nazwiskiem. szkoda, że mało zajęć z nim miałem, bo gość genialny
@FireDash: Mi się podoba "Dzień dobry" na wejście, ale znów gdzieś pisali, że to bez sensu, bo nie wierzono kiedy odbiorca przeczyta wiadomość i jak przeczyta wieczorem, a tu dzień dobry, to matrix się wykrzaczy xD
Świetna funkcja dla tych którzy obchodzą się z telefonem jak z jajkiem i myślą ze to oni sluża jemu a nie telefon wam, będziecie mogli ładować #iphone do 80% aby oszczędzić trochę na tej kondycji baterii xD
gdzie indziej każdy do każdego hi how are you a u nas w mailu musisz pisać szanowny panie anonie xD
Ja też.
Z wyrazami szacunku,
PendulumKE
Witam
Treść
Pozdrawiam
( ͡° ͜ʖ ͡°)
Mi się podoba "Dzień dobry" na wejście, ale znów gdzieś pisali, że to bez sensu, bo nie wierzono kiedy odbiorca przeczyta wiadomość i jak przeczyta wieczorem, a tu dzień dobry, to matrix się wykrzaczy xD