Aktywne Wpisy
gunner1 +19
Zerwałem kontakt z już ostatnią osobą, która wysłuchiwała mojego przegrywowego #!$%@?. Ale tak będzie najlepiej dla wszystkich. Nie mam już nikogo...
Zostałem sam, a wraz ze mną moja depresja, lęki i nałogi. Czuję, że nie dam rady dłużej. Psychika w pewnym momencie siądzie nawet największemu twardzielowi. Ale jednocześnie wiem, że się nie poddam, no kurde - muszę walczyć.
Jestem śmieciem.
#przegryw #depresja
Zostałem sam, a wraz ze mną moja depresja, lęki i nałogi. Czuję, że nie dam rady dłużej. Psychika w pewnym momencie siądzie nawet największemu twardzielowi. Ale jednocześnie wiem, że się nie poddam, no kurde - muszę walczyć.
Jestem śmieciem.
#przegryw #depresja
Veillo 0
ukraina jakoś odwdzięczy się zachodowi po wojnie za ten cały sprzęt im dostarczany czy będą tylko brać i brać? Czy tylko podziękują ładnie ( albo i nie xD ) i tyle?
bicie onuc w nagrodę mnie nie przekonuje ( ͡º ͜ʖ͡º)
świat to biznes i niemcy dobrze o tym wiedzą, temu nie chcieli się zgodzić na czołgi, bo oddadzą i co będą z tego mieć? xD Bycie
bicie onuc w nagrodę mnie nie przekonuje ( ͡º ͜ʖ͡º)
świat to biznes i niemcy dobrze o tym wiedzą, temu nie chcieli się zgodzić na czołgi, bo oddadzą i co będą z tego mieć? xD Bycie
- tektura 1 mm i 0,5 mm
- klej uniwersalny
- klej cyjanoakrylowy
- 4 metry drutu mosiężnego 0,4 mm
Narzędzia posiadam, bo kiedyś składałem modele z plastiku.
Czy czegoś brakuje?
#modelarstwo
Dziewczyny.
Chęci do życia.
Miłości.
Co będziesz sklejał?
Matę właśnie muszę sobie dokupić. ;)
Potrzebować będziesz:
- cierpliwości
- nożyczki duże, nożyczki małe zakrzywione (do paznokci)
- skalpel
- klej Wikol, klej BCG (wodny, przezroczysty), Cyjanoakryl, Butapren
- tektura 0,5mm oraz 1mm
- druciki (cynowe albo inne miedziane)
- mate modelarską
- i jeszcze więcej cierpliwości
Poszukaj na Allegro Małych Modelarzy z roczników '94 - 2005, tam było sporo modeli dla początkujących.