Wpis z mikrobloga

@Kwagga: hej, nie przejmuj się tymi co tu dogryzają, też w pierwszej chwili jak zobaczyłam pierścionek, to pomyślałam czy w zestawie był mikroskop ;)

Pierścionek ładny, ale te mikroskopijne diamenty i brylanty jak dla mnie są mało eleganckie jak na zaręczyny. Jeśli to było kupione w sieciówce typu kruk albo apart itp. to spokojnie za tą samą cenę można było kupić większy u jakiegoś małego, tradycyjnego jubilera. A dobry pierścionek
  • Odpowiedz
@Kwagga: @nika_blue: ale czemu Wy nie rozumiecie, że każdy ma swój gust?
Ja na przykład bym nie chciała dostać pierścionka z dużym kamieniem, bo taki pierścionek nosi się na co dzień, więc ma być wygodny i nie rzucać się zbyt mocno w oczy. Może dziewczyna OPa też lubi skromniejszą biżuterię? Nie ma co hejtować chłopaka skoro nie znamy dokładnie sytuacji. Każdy ma swój gust i już :) może
  • Odpowiedz
  • 0
@nika_blue tak osobiście to w ogóle nie jestem fanką diamentów, ale zgadzam się ze taki mały jest po prostu nieelegancki. Dla niektórych to jest odpad ;p w Ameryce z takich sobie robią halo wokół właściwego kamienia xD

@kwiati ja nie mówię że trzeba duży kamień od razu kupować,, ale nie wiem czy sobie zdajesz sprawę, ale na zdjęciu jest powiększony. Ten kamień nie wiem ile może mieć ale obstawiam że
  • Odpowiedz
@kwiati: ależ rozumiemy ;) Też dajemy wyraz swojemu gustowi. Oczywiście wybranka OP'a ma tu najwięcej do gadania i to jej się ma podobać. Ale znam wiele dziewczyn które facetowi się nie przyznają, ale są zawiedzione pierścionkiem. I tu już nawet nie chodzi o wielkość czy cenę. Ale np. mam kumpele która nie cierpi złota (każdy o tym wie) a dostała złoty piersionek i była zła. Inna woli prostą biżuterię a
  • Odpowiedz
@nika_blue: no to fakt, czasami tak się zdarza :P ale mam nadzieję, że OP był na tyle mądry, że dowiedział się wcześniej jaki pierścionek dziewczyna chciała dostać i taki jej właśnie kupił :P
  • Odpowiedz
  • 0
@kwiati może, chociaż gdybym się tak wstydzila pierścionka zaręczynowego to bym wolala coś prostego z kamieniem wtopionym w obrączkę albo w minimalistycznych prostych nowoczesnych łapkach albo w takim V. Niemniej jednak nawet jak samej zainteresowanej jest żal że dostała taki mały kamyk, to na pewno bardzo się cieszy mimo wszystko ;p

@nika_blue kiepsko utknąć do końca życia z pierścionkiem ktorego się nie lubi. ;_;
  • Odpowiedz
@philip60: gratulacje :-) wszystkiego dobrego życzę :-)

@Kwagga: nie przejmuj się komentarzami :-) wg mnie też kamień jest maciupeńki :-) gdyby nie "trzymania", to nie byłoby go prawie widać ( ͡° ͜ʖ ͡°) najważniejsze, że się narzeczonej spodobał pierścionek.
  • Odpowiedz