Aktywne Wpisy
ksos +12
Kupilem ostatnio Tesle M3 Long Range RWD. Najlepszy samchod jaki mialem (moj pierwszy EV) - ma nieziemskiego buta, laduje sie w domu praktycznie za darmo (6 pensow za kWh)siec superchargerow w UK jest idealna, ma autopilota, mega glosniki, tech, podgrzewane i klimatyzowane fotele, chyba najlepszy i nielagujacy entertaiment itp. Skad w Polsce taki hejt na elektryki? Patrzac po komentarze w necie to jest EV sa postrzegane jak jakies zlo i spisek zydow
wujek_mikazjusz +10
Pierścionek ładny, ale te mikroskopijne diamenty i brylanty jak dla mnie są mało eleganckie jak na zaręczyny. Jeśli to było kupione w sieciówce typu kruk albo apart itp. to spokojnie za tą samą cenę można było kupić większy u jakiegoś małego, tradycyjnego jubilera. A dobry pierścionek
Ja na przykład bym nie chciała dostać pierścionka z dużym kamieniem, bo taki pierścionek nosi się na co dzień, więc ma być wygodny i nie rzucać się zbyt mocno w oczy. Może dziewczyna OPa też lubi skromniejszą biżuterię? Nie ma co hejtować chłopaka skoro nie znamy dokładnie sytuacji. Każdy ma swój gust i już :) może
@kwiati ja nie mówię że trzeba duży kamień od razu kupować,, ale nie wiem czy sobie zdajesz sprawę, ale na zdjęciu jest powiększony. Ten kamień nie wiem ile może mieć ale obstawiam że
@nika_blue kiepsko utknąć do końca życia z pierścionkiem ktorego się nie lubi. ;_;
@Kwagga: nie przejmuj się komentarzami :-) wg mnie też kamień jest maciupeńki :-) gdyby nie "trzymania", to nie byłoby go prawie widać ( ͡° ͜ʖ ͡°) najważniejsze, że się narzeczonej spodobał pierścionek.
@kwiati
@Kwagga
@InsaneMaiden
W związku z wątpliwościami zapraszam z moją szczęśliwą różową na zaręczynowe piwko w #szczecin :) tam rozwiejemy wszelkie wątpliwości związane z wyborem pierscionka;)