Wpis z mikrobloga

• 0
@Felonious_Gru dwa razy większy byłby wcale nie duży a przynajmniej by wyglądał przyzwoicie. To moze ty mi wyjaśnisz po co takie duże łapki? Nie mozna było większego kamienia i mniejszych lapek? Nie był by większy pierścionek a nie wyglądałby tak biednie. Jak ona ma drobne dłonie jak mówi op, to wyobraź sobie jaki ten kamyczek jest maleńki
  • Odpowiedz
  • 0
@Marraju23 nie. Napisałam, że jak nie stać na diamenty to lepiej kupić coś innego niż na siłę taką drobinkę. Tak uważam i nie wiem co w tym dziwnego i gdzie ból dupy.
  • Odpowiedz
  • 1
@Karaolina ładny, bo klasyczny. Klasyka jest zawsze w modzie i propsuje. Nigdzie nie napisałam że brzydki. Ale to jest bieda model gdzie łapki przycmiewaja kamień. Zależało chłopakowi na diamencie, ale go na większy nie stac to taki wziął i juz. A wiem że diamenty mają ceny z kosmosu...
  • Odpowiedz
@Kwagga przesadzasz.... Ręka normalna, kamień w sam raz. Ja lubię małe, skromne bo to się nosi na codzień, więc ma być wygodny i mały. Potem dokłada się obraczke i jest ok. Ja bym chciała szafir ale taki też jest super () każdy ma swoje preferencje. Pochwalisz się ogromnym na wypoku będziemy plusowac ;)
  • Odpowiedz
  • 0
@little_black widzisz ze różne osoby do mnie piszą i ty jesteś kolejna. Tylko odpowiadam i próbuje wytłumaczyć swój punkt widzenia. Ale kolejna przylazla się do mnie #!$%@?
  • Odpowiedz
  • 0
@Karaolina ani jak się zareczalam, ani jak ślub brałam to nie wstawialam atencyjnych fotek ale mogę wstawic jak obiecasz plusika.

Prawda, że jak się chce na jednym palcu nosić to i pierścionek i obrączka muszą być delikatne.
  • Odpowiedz