Aktywne Wpisy
Wychwalany +48
Pytanie do osób urodzonych we #wroclaw lub ogólnie #dolnyslask
Czy zaznaczony obszar jest dla Was czarną dziurą?
Nigdy tam nie byłem, nie wiem co tam jest i po co miałbym tam jechać.
#turystyka
Czy zaznaczony obszar jest dla Was czarną dziurą?
Nigdy tam nie byłem, nie wiem co tam jest i po co miałbym tam jechać.
#turystyka
Czy dla Wrocławian zaznaczony obszar to czarna dziura?
- Tak 62.0% (1243)
- Nie 24.2% (485)
- Częściowo 13.8% (277)
xxxzzz +78
Mam pytanie do #emigracja: czy w innych krajach też ludzie mają problem z myciem przed wejściem na basen? #!$%@?, chodzę regularnie i może z 5% osób bierze prysznic przed wejściem do basenu. Prysznice są robaki po to, żebyście myli się przede wszystkim przed a nie po basenie. Ale robaki robią zupełnie odwrotnie. I już pomijając to, że wnoszą bakterie do wody, to jeszcze ten smród zmiksowanych perfum, szczególnie jak jakieś Karyny
Złożyłem coś takiego, i proszę o krytyczne opinie, co zmienić, czy taki zestaw się nada:
http://www.morele.net/inventory/info/apbuvu/
CPU: Procesor Intel Pentium G4560, 3.5GHz, 3MB, Box
MOBO: Płyta główna MSI B250M PRO-VD, B250, DDR4, DVI-D, VGA, mATX
GPU: Karta graficzna Gigabyte GeForce GTX 1050 Ti Windforce 4GB GDDR5 (128 Bit)
PSU: Zasilacz SilentiumPC Elementum E1 SI 85+ ATX 350W
RAM: Pamięć Patriot Viper 4, DDR4, 8GB(2x4GB), 2400MHz
SSD: Dysk SSD ADATA SU800 128GB SATA3
HDD: Dysk Toshiba P300
CASE: Obudowa SilentiumPC Regnum RG1 Pure Black
#komputery #it #pcmasterrace #skladamkomputer
@Kramarz: cóż wszystko się zgadza ja bym tylko kupił jakąś tanszą wersje 1050ti to tak oszczedne i nie wydające dużo ciepła karty ze szkoda brać jakies bardziej zaawansowane konstrukcje np taki zotac 1050ti mini masz na niego 5lat gwarancji
na ramie możesz ściąć kilka dych przy okazji biorąc go w 1 kości. dwie bierz tylko jak jesteś pewny że PCta nie czeka jakakolwiek rozbudowa
i cytat : "Radeon RX 470 4 GB został okrzyknięty mianem króla opłacalności. I faktycznie, rzeczona karta oferuje stosunek wydajności do ceny obecnie nieosiągalny dla konkurencji. Warunkiem jest niestety konieczność posiadania odpowiednio potężnego procesora."
https://www.morele.net/karta-graficzna-zotac-geforce-gtx-1050-ti-mini-4gb-gddr5-128-bit-dvi-hdmi-dp-box-zt-p10510a-10l-1073471/
Chcesz test G4560 1050Ti vs RX470? RX470 bije tego gtxa.
RX470 daje większą różnicę niż 5-10 fps. Bardziej często idzie o 20.