Wpis z mikrobloga

Ja #!$%@? xD https://zrzutka.pl/5zrwd4
"Trener personalny, zawodnik IFBB" prosi o kasę na fejsbuku, żeby mógł #!$%@?ć zawody xDD Czujecie to #!$%@?? Gość, któremu sponsor zapewnia suplementacje, prosi swoich e-ziomeczków o piniądze, bo chce dociąć na zawody xDD Koleżka chce #!$%@?ć 5-6 zawodów ale liczy, że weekendowo to ok 450zł na jeden start (dieta, przejazd, kurczak, ryż, brązowa pasta do butów itp) więc prosi o piniondz ;| Za chwile internetowi "celebryci" będą prosić o piniądz na samochód, albo wycieczkę do egiptu, bo takie priorytety #!$%@? xD Jeszcze tam #!$%@?, gdyby on prowadził jakiś kanał na yt, gdzie pokazuje publice co i jak... Ale typ jest personalnym i jak to oni- wkleja na fb złote myśli, foty talerza, czy inne paczki od sponsora. Żenadłem
#mikrokoksy
  • 28
@PrawyKuba: taki nie jest kolorowy, że mieszkania sobie kupują, autami dobrymi jezdzą ale zawsze łatwo się rączki po cudze wystawia. Zresztą ja nie jestem kalkulator ale w warszawie to taki mietek ifbb pro ostatnie miejsce, raz wystartowałem ma w cholere klientów a co dopiero mistrz swiata jak borecki.
@PrawyKuba: Mogłem wyrazić się niejasno i niektórzy odbierają moją wypowiedź tak, jakbym sądził, że sponsor daje mu wszystko i beka z typa... Chodzi mi o to, że powinien chłopak zmienić priorytety, bo umówmy się 5-6 startów to jest raczej dużo? Niech skupi się na najważniejszych, a nie takie bujanie wora po remizach.