Aktywne Wpisy
jmuhha +21
Jak ma być dobrze, jak na Tinder trafiam na samych kolesi w
BMW 3 z 2008 roku, Renault Megane z 2006 r. albo Kia cee'd z 2013 bo:
-on dojeżdża rowerem do pracy,
-ma inne wydatki (a mieszka z rodzicami)
( ಠ_ಠ)
BMW 3 z 2008 roku, Renault Megane z 2006 r. albo Kia cee'd z 2013 bo:
-on dojeżdża rowerem do pracy,
-ma inne wydatki (a mieszka z rodzicami)
( ಠ_ಠ)
OscarGoldman +172
@Coreq: nie słyszałem, ale brzmi iście korpo-perwersyjnie
@Coreq: nie słyszałem i nie widziałem nigdzie w wymaganiach do pracy, chociaż dla kogoś totalnie zielonego w korporobocie to może nie być najgłupszy pomysł
Niby test z angielskiego ma być jako warunek kwalifikujący do przyjęcia na cykl szkoleń.
Próbowałam wyszukać opinii w internetach, ale nie ma nic. Dodatkowo znalazłam info na stronach uczelni, że test ma być typowo z pojęć IT, gdzie u mnie na stronie nie ma nic o tym..
Jak cos to pytaj, pozniej tez dodam info jak było na teście ;D
Nie mówili w sumie nic kiedy będzie coś wiadomo. A u Was ile trzeba czekać na rozpatrzenie kogo biorą a kogo nie?
Dzisiaj jeszcze było dodatkowe spotkanie dla tych co nie mogli w terminie przyjść i jeszcze w sumie nic nie wiadomo, a już w ten czwartek pierwszy wykład ;P
Hah nie było to trudne, ale dosyć szybkie i intensywne więc pytań zamkniętych na końcowym nie ogarniałam. Świtało, wiedziałam że było, sluchałam, ale wskazać poprawnej odpowiedzi nie umiałam ze 100% pewnością bo wszystkie się wydawały prawidłowe :P
i dużo otwartych było do samodzielnego wymyślania albo napisania co osobiście dla mnie jakiś "termin" znaczy
Ale ogólnie rzecz biorąc w takiej formie były ciekawe. Czy warto? Zależy od pozycji siedzącego. Warto z jednej strony, bo jest opportunity do wpisania sobie szkolenia w CV, jest za darmo i to zawsze