Aktywne Wpisy
damienbudzik +208
Mam wrażenie, że gdyby Thermomix był zwykłym urządzeniem dostępnym na półkach sklepowych, bez tego MLM-owego prania mózgów na prezentacjach to mało kto by się nim zainteresował.
O Thermomixie dowiedziałem się stosunkowo niedawno, kolega mówił, że musi kupić swojej dziewczynie Thermomixa, bo wszystkie jej koleżanki mają i że to zajebista sprawa, szczególnie jeśli ktoś nie lubi gotować. A że oni raczej nigdy nie gotowali w domu tylko zamawiali obiady albo diety pudełkowe to
O Thermomixie dowiedziałem się stosunkowo niedawno, kolega mówił, że musi kupić swojej dziewczynie Thermomixa, bo wszystkie jej koleżanki mają i że to zajebista sprawa, szczególnie jeśli ktoś nie lubi gotować. A że oni raczej nigdy nie gotowali w domu tylko zamawiali obiady albo diety pudełkowe to
mirko_anonim +30
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Nie chcę się prosić o seks. Jesteśmy razem już 5 lat. Teraz już po ślubie i też jest dziecko. Sęk w tym, że brakuje mi seksu. Poza tym wszystko jest ok. Zanim się poznaliśmy wszystkie wcześniejsze dziewczyny dbały o tę strefę. Nigdy nie miałem parcia na seks, ale teraz zdaje sobie sprawę, że nie zwracałem na to uwagi, bo druga strona zawsze o tym pamiętała. Zwyczajnie jedna i druga
Nie chcę się prosić o seks. Jesteśmy razem już 5 lat. Teraz już po ślubie i też jest dziecko. Sęk w tym, że brakuje mi seksu. Poza tym wszystko jest ok. Zanim się poznaliśmy wszystkie wcześniejsze dziewczyny dbały o tę strefę. Nigdy nie miałem parcia na seks, ale teraz zdaje sobie sprawę, że nie zwracałem na to uwagi, bo druga strona zawsze o tym pamiętała. Zwyczajnie jedna i druga
#medycyna
no ale ja się mogę nie znać ;p
Komentarz usunięty przez autora
Skończy się moda na D, to jakiś szarlatan wyskoczy z A^^...
O ile wiem, tylko dawki uderzeniowe witaminą C są skuteczne i nieszkodliwe(dla kogoś,
Suplementacja akurat wit D ma uzasadnienie potwierdzone badaniami.
no cóż, ja biorę wszystkie witaminy w paczce od Olimpu, dla sportowców, dawki dość duże
+
witamina D 4 000
+
witamina C 800
+
Dwuwinian choliny
200-500mg
+
bacopa monnieri
200mg
+
acetyl-L-karnityna
200mg
+
noopept 30mg
Nic mi nie jest, wyniki super miałem ;)
Raz widziałem tak jak mówisz 2 tys IU a innym razem 4 tys IU na dobę.
Na zajęciach z endokrynologii też nam podawali 1-2 tys u dorosłych a u otyłych 3 tys
Potem jak znajdę to ci podeślę ten artykuł.
@AGMateusz: Jeśli tak robią, to raczej nie ma to większego sensu.