Aktywne Wpisy
marcpol +214
Cześć, przygotowałem kolejne porównanie zdolności kredytowej w przypadku dochodów z działalności gospodarczej rozliczanej ryczałtem ewidencjonowanym i podatkiem liniowym.
Przyjęte zostały takie same założenia jak przy poprzednich porównaniach link do założeń
Mimo niższych oprocentowań zdolności kredytowe nie są wyższe niż w ostatnim porównaniu. W części banków obserwowane jest też zaostrzenie kryteriów udzielania kredytów hipotecznych.
Bank
Przyjęte zostały takie same założenia jak przy poprzednich porównaniach link do założeń
Mimo niższych oprocentowań zdolności kredytowe nie są wyższe niż w ostatnim porównaniu. W części banków obserwowane jest też zaostrzenie kryteriów udzielania kredytów hipotecznych.
Bank
Janusz_Rekina +30
Też macie lekkie poddenerwowanie, że w ostatnie dni miesiąca dostaniecie zaproszenie na rozmowę z hr w wiadomych celach? ( ͡° ʖ̯ ͡°)
#programista15k
#programista15k
#nofapchallenge jednak działa. Jakiś czas temu moje uzależnienie od fapczenia i p---o , które trwało od 11 roku życia (teraz 24lvl) doprowadziło do tego, że przy różowej mi nie stawał. To było okropne. Wtedy postanowiłem zacząć z tym walczyć. Były wzloty i upadki, nie umiałem wytrzymać tygodnia ale p---o odstawiłem od razu. Jak fapczyłem to tylko do wyobrażeń po różowej. I co? Od początku walki mija już 4 miesiące ale od rzeczywistego porzucenia fapania 1,5 miesiąca i? Skończył się flatline - wróciły mocne, nocne erekcje, erekcje w ciągu dnia pod wpływem myśli no i erekcje przy różowej. Do tego znika death grip. Ostatnio miałem pierwszy o----m od seksu oralnego - nigdy przez wiele lat w związku lodzik mnie nie podniecał a teraz? Owszem zeszło jej 20 minut ale to mega przyjemne uczucie. Same plusy. Jeśli chodzi o wpływ na psychikę - nie obserwuję żadnego, dalej jestem takim samym człowiekiem, nie wzrosła mi pewność siebie czy odwaga. Także to może być mit. Mimo wszystko moje odczucia z życia seksualnego są dużo, dużo, dużo lepsze. Problem jest taki, że wcześniej s--s mógł trwać 1,5h i nic a teraz potrafię dojść przed dziewczyną (+/- 15-20min). To jedyny minus ale ona jest aktualnie na etapie fascynacji, że "wreszcie zacząłeś dochodzić od seksu". Także nie jest źle. Polecam tym, którzy są w stałym związku a tym, którzy nie są polecam zmniejszenie częstotliwości do 1-2x w tygodniu i całkowite porzucenie p---o.
#s--s #seksy
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: sokytsinolop
Zaakceptował: sokytsinolop