Wpis z mikrobloga

#anonimowemirkowyznania
Do mojego związku wkradła się prawdziwa rutyna.
Wszystko jest takie monotonne, ale kocham tę kobietę, długo o nią zabiegałem i nie chcę się rozstawać.
Robię wszystko żeby próbować czegoś nowego, ale wszystko wiąże się z odmową.

Może pojedziemy na Węgry? Przecież wiesz, że nie lubię jeździć w zimie.

Wyjdziemy na spacer? Nie chce mi się chodzić i męczyć.

Idziemy do kina? Odpalmy coś na laptopie najwyżej.

Seks? Miałeś już w tym miesiącu, nie starczy Ci?

Czy jestem złym człowiekiem, że znalazłem sobie w internecie koleżankę, z którą po prostu lubię pośmieszkować i poczuć się znów młodo, a nie jak w 40 letnim małżeństwie?

Nie mam zamiaru nigdy się z nią spotkać, nie chcę nawet wiedzieć jak ona wygląda czy jaki ma głos, równie dobrze to może być facet, który udaje kobietę.
Po prostu fajnie jest się czasem uśmiechnąć do telefonu, kiedy się z kimś rozmawia.

#zwiazki #rozowepaski #niebieskiepaski #przegryw #logikarozowychpaskow

Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Zkropkao_Na
  • 16
@AnonimoweMirkoWyznania: Najwidoczniej Ty chcesz coś zrobić w tym kierunku żeby ta rutyna zniknęła, ale Twoja partnerka nie. Mówiłeś jej kiedykolwiek o swoich odczuciach? Może ona tego wszystkiego tak nie odczuwa i nawet nie wie, że Ty to wszystko tak odbierasz?
A poza tym sytuacja, którą przedstawiłeś wygląda tak, że Ty tylko pytasz, ona odpowiada i dalej nic, a może trzeba właśnie odbić tą piłeczkę i dalej drążyć temat i podjąć samemu
@AnonimoweMirkoWyznania: samo pytanie to nie jest jeszcze dzialanie w kierunku zabicia rutyny. zabierz ja gdzies spontanicznie, przygotuj cos dla niej i obserwuj. pamietaj, ze w zwiazku zawsze najpierw trzeba wymagac od siebie, jak ty nie jestes fair to nie mozesz miec pretensji. nie prowadz rozmow z innymi, nawet jak ich nie znasz i nie chcesz poznac. usprawiedliwiasz sie sam przed soba, ze fajnie porozmawiac z kims przez internet, ale po co
Nie mam zamiaru nigdy się z nią spotkać, nie chcę nawet wiedzieć jak ona wygląda czy jaki ma głos, równie dobrze to może być facet, który udaje kobietę.

@AnonimoweMirkoWyznania: #!$%@?ąc od Twojej panny i tego, czy taką klepaninę można podciągnąć pod zdradę, zastanawiam się czy panna od śmieszkowania wie, że jest tylko zabawką w rękach znudzonego gościa bez grosza charakteru...
BiałkowaStara:

Czy jestem złym człowiekiem, że znalazłem sobie w internecie koleżankę, z którą po prostu lubię pośmieszkować i poczuć się znów młodo, a nie jak w 40 letnim małżeństwie?

I ty mówisz, że nie jesteś beta-bankomatem, tak?

Podstawową różnicą pomiędzy "alfą" i "betą" jest to, że "alfa" nie kłamie.

Taki mężczyzna mówiąc swojej żonie, że idzie na spotkanie ze swoją znajomą, żeby pośmieszkować to idzie pośmieszkować, a nie pisze traktatów filozoficznych.
UwielbianyZiomek: Porady "zabierz gdzieś spontanicznie" nie zawsze działają, wiem z praktyki. Z własnego doświadczenia: albo zostań albo #!$%@? (tak, odkrywcze). Ja zostałem i się opłacało, tyle, że ja zdradzałem. Też nie chciałem, no ale się #!$%@? inaczej nie dało. Ile masz lat? Bez wchodzenia w zbędne szczegóły z mojego życia: jak nie masz dzieci (to najważniejsze) i poniżej 25lvl to #!$%@?, szkoda życia. Jak zmądrzeje, to sama wróci i się naprawi,
OP: > Wyjdziesz 2 razy na spacer sam, za 3 będzie chciała iść z Tobą :v

@hipiseek: Faktycznie, czegoś takiego nie próbowałem ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Ona tak zawsze czy może zimą się tak zachowuje? >

@worldmaster: no generalnie zimą jest najgorzej, co nie oznacza że w lecie pała się do jakichś wyjść, może po prostu bardziej przystaje na te moje propozycje, ale też to