Aktywne Wpisy
AlienFromWenus +44
Zastanawia mnie, czemu niebiescy są tacy... pospolici i nijacy, nie wyróżniają się wśród innych niebieskich praktycznie niczym. Fajne przygody, zajęcia, ruch, zabawa? Eee po co, na co to komu? Ale za to na apkach randkowych wypisują, czego by w łóżku nie zrobili (po pięciu minutach pisania xD). Zero oryginalności, każdy z nich myśli że jak zaproponuje lasce seks to ona rzuci się na niego i polecą w ONS. A po setkach takich
deepblue_ +522
Do mojego związku wkradła się prawdziwa rutyna.
Wszystko jest takie monotonne, ale kocham tę kobietę, długo o nią zabiegałem i nie chcę się rozstawać.
Robię wszystko żeby próbować czegoś nowego, ale wszystko wiąże się z odmową.
Czy jestem złym człowiekiem, że znalazłem sobie w internecie koleżankę, z którą po prostu lubię pośmieszkować i poczuć się znów młodo, a nie jak w 40 letnim małżeństwie?
Nie mam zamiaru nigdy się z nią spotkać, nie chcę nawet wiedzieć jak ona wygląda czy jaki ma głos, równie dobrze to może być facet, który udaje kobietę.
Po prostu fajnie jest się czasem uśmiechnąć do telefonu, kiedy się z kimś rozmawia.
#zwiazki #rozowepaski #niebieskiepaski #przegryw #logikarozowychpaskow
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Zkropkao_Na
Wyjdziesz 2 razy na spacer sam, za 3 będzie chciała iść z Tobą :v
A poza tym sytuacja, którą przedstawiłeś wygląda tak, że Ty tylko pytasz, ona odpowiada i dalej nic, a może trzeba właśnie odbić tą piłeczkę i dalej drążyć temat i podjąć samemu
Jeszcze fajniej jest uśmiechnąć się na żywo, usłyszeć w końcu jej głos, poczuć ciepło oddechu. Tak będzie.
@AnonimoweMirkoWyznania: #!$%@?ąc od Twojej panny i tego, czy taką klepaninę można podciągnąć pod zdradę, zastanawiam się czy panna od śmieszkowania wie, że jest tylko zabawką w rękach znudzonego gościa bez grosza charakteru...
To jest moment w którym każę jej się spakować i wyprowadzić.
Komentarz usunięty przez autora
I ty mówisz, że nie jesteś beta-bankomatem, tak?
Podstawową różnicą pomiędzy "alfą" i "betą" jest to, że "alfa" nie kłamie.
Taki mężczyzna mówiąc swojej żonie, że idzie na spotkanie ze swoją znajomą, żeby pośmieszkować to idzie pośmieszkować, a nie pisze traktatów filozoficznych.
@hipiseek: Faktycznie, czegoś takiego nie próbowałem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@worldmaster: no generalnie zimą jest najgorzej, co nie oznacza że w lecie pała się do jakichś wyjść, może po prostu bardziej przystaje na te moje propozycje, ale też to
I ty z tym czymś jesteś dalej w związku?
Pognaj ją w diabły.
To jest tzw. Wampir.
Szkoda życia na taką osobę.
@TaoHosts: Ty to jednak jesteś twardziel.