Mirki z #krakow kogo możecie zasugerować do wymiany wyświetlacza wraz z dotykiem do Xperii Z3? Panowie w Bonarce przy wejściu od Kamińskiego są mówiąc delikatnie mierni. Zupełnie ich nie polecam. Ewentualnie rozważam osobistą wymianę - jakieś tipy, sugestie? Może ktoś z was ma konkretne doświadczenie? #pytanie #serwisgsm #sony
@raisond_etre: Jak tylko nie jesteś manulanie upośledzony, to wymień sam. Kup moduł na allegro, do tego zestaw małych torxów i zobacz na yt jak się to robi. Ostatnio wymieniałem w Lumii i w sumie to była banalna operacja.
@raisond_etre: a regenersis tego nie ogarnie? Ewentualnie jakiś autoryzowany serwis? Ostatnio za wymianę lcd+dotyk w oneplus 3 wzięli ode mnie 90 € wraz z przesyłką.
@raisond_etre: ja wymienialam dotyk po przytulaniu sie z chodnikiem na Dietla - gsm-spec, cena dobra, maja aukcje na allegro tez (choc ja pojechalam tak o, i chyba cena byla kilka zl nizsza). W sumie calkiem nie najgorzej ogolnie.
@raisond_etre: przecież napisałem :D Mnie wyszło niecałe 400 zł za oryginalny ekran, digitizer, usługę i transport w obie strony. Zachowałem przy tym gwarancję na telefonie.
Panowie w Bonarce przy wejściu od Kamińskiego są mówiąc delikatnie mierni. Zupełnie ich nie polecam.
Ewentualnie rozważam osobistą wymianę - jakieś tipy, sugestie?
Może ktoś z was ma konkretne doświadczenie?
#pytanie #serwisgsm #sony
W sumie calkiem nie najgorzej ogolnie.
Komentarz usunięty przez autora
@raisond_etre: przecież napisałem :D Mnie wyszło niecałe 400 zł za oryginalny ekran, digitizer, usługę i transport w obie strony. Zachowałem przy tym gwarancję na telefonie.
@raisond_etre: j/w ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@raisond_etre: no i co się stało, że nie jesteś zadowolony z usługi?
Komentarz usunięty przez autora