Żona - odznaczona(tylko taka dobra co obiadek ugotuje, przytuli sie, na film namówi) Syn - odznaczone Córka - w drodze(chyba córka, mam nadzieje) Samochód - odznaczone(kiedyś marzyłem tylko o jednym, a mam 3) Własna działalność - odznaczone Dom - w budowie(staram się bezpożyczkowo i narazie wkładu własnego dałem ok 120tyś ale kredyt na 40tyś musiałem i tak wziąć) Warsztat - plany i koncepcje są( taki prawdziwy z wyspawanym podnośnikiem i żeby nie kopać tunelu) Zabytek do remontu - to po stworzeniu warsztatu, myślałem nad jakimś polskim motocyklem typu SHL może. Zasadzić drzewo - w planach w przyszłym roku jak już syn będzie więcej rozumiał. I w sumie z marzeń to tyle, byle się wyrobić z warsztatem i domem do 30 lat. Ma ktoś jakieś swoje achivmenty do powiedzenia? Z chęcią poczytam :)
@Matril: a tak na serio - być na każdym kontynencie - odhaczone nie założyć rodziny - odhaczone co jeszcze większość rzeczy nie traktuje jako achivmenty ale jako po prostu wynik życia - raczej mam filozofie mało spinania się o rzeczy póki mam wygodnie
@Daleki_Jones działka tak, kasa nie. Bananem nie jestem i bogatych rodziców nie mam. Ale od 3-4lat robie na swoim plus pracuje na państwowym garnuszku. Mój dzień to pobudka 5:00 i do 20 czasem 21 działam.
@Matril: Kurdę gratuluje samo zaparcia ja staram się jak najmniej robić a że moja branża to de facto sprzedawca z większymi kompetencjami poza robieniem dyżórów, zamówień - też nie zawsze - bardziej nadzoruje sobie na nocce - i od czasu do czasu podzwonieniu po hurtowniach po ceny oraz jak ktoś się rozchoruje to go zastępuje to mam wolne
@Daleki_Jones skąd te stwierdzenie? Jakbym nie miał działki to koszt działki w rejonie co mnie interesuje to 80tys zlotych. Wlozylbym wklad wlasny, odczekal 2 lata i zaczalbym budowe. A działalność prowadzę w wynajętym byłym warsztacie samochodowym u starszej osoby, atrakcyjna cena.
Tak z życiowych achivmentów to -
Żona - odznaczona(tylko taka dobra co obiadek ugotuje, przytuli sie, na film namówi)
Syn - odznaczone
Córka - w drodze(chyba córka, mam nadzieje)
Samochód - odznaczone(kiedyś marzyłem tylko o jednym, a mam 3)
Własna działalność - odznaczone
Dom - w budowie(staram się bezpożyczkowo i narazie wkładu własnego dałem ok 120tyś ale kredyt na 40tyś musiałem i tak wziąć)
Warsztat - plany i koncepcje są( taki prawdziwy z wyspawanym podnośnikiem i żeby nie kopać tunelu)
Zabytek do remontu - to po stworzeniu warsztatu, myślałem nad jakimś polskim motocyklem typu SHL może.
Zasadzić drzewo - w planach w przyszłym roku jak już syn będzie więcej rozumiał.
I w sumie z marzeń to tyle, byle się wyrobić z warsztatem i domem do 30 lat.
Ma ktoś jakieś swoje achivmenty do powiedzenia? Z chęcią poczytam :)
@Matril: potrafie zlozyc jezyk w U
nie założyć rodziny - odhaczone
co jeszcze większość rzeczy nie traktuje jako achivmenty ale jako po prostu wynik życia - raczej mam filozofie mało spinania się o rzeczy póki mam wygodnie
@Duze_piwo nie wiem
@CptBrit wykop to rak i wywołuje gównoburze
@Ap2OAxExHamg8qlzUgsfcReovkvSdSvnTMT dobrze słomkę trzymać
@Daleki_Jones działka tak, kasa nie. Bananem nie jestem i bogatych rodziców nie mam. Ale od 3-4lat robie na swoim plus pracuje na państwowym garnuszku. Mój dzień to pobudka 5:00 i do 20 czasem 21 działam.