Aktywne Wpisy
Mega_Smieszek +193
Pink_Floyd +5
#pytanie #dom #ogrodnictwo #osy
W garażu na działce zalęgly mi sie osy. Znalazłem na nie doraźny sposób (spryskać dobrze Muggą 50%, w ciągu dosłownie sekundy zaczynają #!$%@?ć aż miło, a te, które przeżyją, długo nie pożyją - po ok.30 sekundach mogę już bezpiecznie zdjąć gniazdo).
Problem w tym, że wracają (widocznie im tam dobrze jeżeli chodzi o światło, temperaturę, wilgotność, przewiew itp.) i już
W garażu na działce zalęgly mi sie osy. Znalazłem na nie doraźny sposób (spryskać dobrze Muggą 50%, w ciągu dosłownie sekundy zaczynają #!$%@?ć aż miło, a te, które przeżyją, długo nie pożyją - po ok.30 sekundach mogę już bezpiecznie zdjąć gniazdo).
Problem w tym, że wracają (widocznie im tam dobrze jeżeli chodzi o światło, temperaturę, wilgotność, przewiew itp.) i już
#syria #rosja #rosjawsyrii #isiscwel #isis
http://www.tvn24.pl/wiadomosci-ze-swiata,2/stare-statki-woza-rosyjski-sprzet-do-syrii-rosyjskie-wojsko-w-syrii,603436.html łap artykuł
Nie noszą hełmów strzał w głowę jest zgodny z wolą Allacha a kim jest człowiek aby kwestionować jego wolę - a tak na serio pewnie niektórzy noszą - najczęściej ci co mają jakieś przygotowanie wojskowe - amatorzy i ochotnicy pewnie
@GilgameshX: Tylko na filmie o Abu Hadżarze, ale nie wiem co o nim myśleć. Normalnie to nie noszą.
Szkolenie pewnie mieli od dawna, w końcu współpracowali militarnie od dawna.