Wpis z mikrobloga

@1dziewczyna_szamana: W waszej logice wszystko co nie ma sensu ma sens. Zawsze sobie jakos wytlumaczycie głupotę. Nazwiecie biale czarnym a czarne bialym. Jak bedzie potrzeba to niebieskie zielonym. Prawda jest falszem a falszem prawda. Odwracacie kota ogonem ile sie da manipulatorki ktore siebie same nie rozumieja
  • Odpowiedz
@1dziewczyna_szamana: Swietnie. Zrobisz burdę, głupotę, #!$%@? człowieka aby tylko nie nudził sie. Jednak wole sie nudzic i robic cos konstruktywnego. Gdyby nie cipki to nie ma po co sie wami interesowac. Tylko zatruwacie psychike i rozne wartosci, ktore odwracacie. Jeden chaos.
  • Odpowiedz
@foundead: z Twoich wypowiedzi wnioskuję, że jakaś kobieta chyba Cię bardzo skrzywdziła... Tyle nienawiści i żalu w Twoich słowach... smuteczek że postrzegasz kobiety tylko jako lalkę do dymania... dobrze, że ja nie spotykam takich mężczyzn na swej drodze :) mimo wszystko Cię pozdrawiam :)
  • Odpowiedz
smuteczek że postrzegasz kobiety tylko jako lalkę do dymania...

@1dziewczyna_szamana: To juz od was zalezy co oferujecie. Jak tylko jedno, to wiadomo. Kazdy pracuje na swoj wizerunek. Jesli kobieta swieci cyckami to nie problem jest z tymi ktorzy widzą te cycki tylko z tą kobietą która nimi świeci i obraża się o to kim jest.

dobrze, że ja nie spotykam takich mężczyzn na swej drodze :)

Dobrze, bo nie musiałabys go
  • Odpowiedz
@foundead: Widziałam na Twoim profilu, że nie masz innych opinii o kobietach, niż że potrzebujemy facetów tylko żeby zrobili nam dzieci, służyli za bankomat i wyręczali nas we wszystkim.
Zastanawia mnie tylko jak bardzo ktoś musiał Cię skrzywdzić, że wydajesz tylko same negatywne opinie o kobietach. Ja swój komentarz napisałam w żartach i sądząc po tym, że jedna kobitka go zaplusowała został zrozumiany. Ja nie widzę nic złego, żeby kobiety uwydatniały
  • Odpowiedz
i poznać jakąś wartościową kobietę.

@1dziewczyna_szamana: Gdzie taka?

Jakby jakiś facet mówił że jestem nic nie warta i "Gdyby nie cipki to nie ma po co sie wami interesowac." to też bym go traktowała w ten sposób.

Tak bylem traktowany cale zycie, a mam juz duzo.

I wiesz co, to samo otrzymują w zamian.

Na pewno. Facet zawsze robi wiecej.

zrobili nam dzieci, służyli za bankomat i wyręczali nas we wszystkim.
  • Odpowiedz
Ja nie widzę nic złego, żeby kobiety uwydatniały swoje wdzięki.

Ja tez nie widze. Widze w tym ze maja pretensje ze oceniane sa za wyglad, gdy to oferuja najbardziej.
  • Odpowiedz
@foundead: Co mam CI potwierdzać? Akurat mnie najmniej interesuje Twoje zdanie na mój temat. Ty swoją empatię według siebie już pokazałeś w komentarzach wyżej. Uznałam, że dalsza dyskusja z Tobą nie ma głębszego sensu i nie wniesie nic nowego do mojego życia. A nie lubię rozmawiać z ludźmi, którzy w koło tryskają swoim jadem i nienawiścią jak Ty.
Pozdrawiam
  • Odpowiedz