Aktywne Wpisy
UsmiechnietaPolska +303
Gdy startował #kanalzero myślałem że to zwykły projekt biznesowy dla mariuszków z Brajton i spekulacje że jest to jakiś pisowski projekt to teoria spiskowa. No ale po dzisiejszym odcinku Mazurka ze Stanowskim zmieniam zdanie. Stanowskiego raczej nie podejrzewam o bycie więcej niż pożytecznym idiotą, ale Mazurek jest moim zdaniem sterowany z Nowogrodzkiej.
W dzisiejszym odcinku panowie poświęcili dobre 6 minut na gównotemat o paprotkach w Ministerstwie Sprawiedliwości kupionych przez Bodnara, rzecz kompletnie
W dzisiejszym odcinku panowie poświęcili dobre 6 minut na gównotemat o paprotkach w Ministerstwie Sprawiedliwości kupionych przez Bodnara, rzecz kompletnie
suleD +122
Nienawidzę Rosji. Jedyne co świat zawdzięcza temu wrzodzie na dupie świata to śmierć, gwałty, głód, choroby, bieda, zniszczenie, przemoc, rozbijanie społeczeństwa. #ukraina
#dieta #odchudzanie
@Yeezy: spokojnie, ja już działam! więc nie chodzi tylko o oglądanie
@Brofessor: nie przesadzajmy :P
@PiccoloColo: jak będą takie rzeczy gadać tzn że to nie jest dobry program :P wiedzę jako taką już mam, więc bardziej chodzi o pogłębianie moich zainteresowań i stylu życia
@Karolcia83: Oczywiście. Godzinka oglądania dziennie i już mam 7 kg mniej
( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Ryo_Hazuki: a gdzie to leci? I co tam jest dokładniej w tym programie?
@koloman: gdzie to znajdę? a z tym alko to największy ból czasami :P
Wcale nie jest trudno z tym alko, na początku jak się odchudzałem to piłem i szło to jak krew z nosa, jak tylko wyrzuciłem alko to jebs, kilo na tydzień w dół, po takim czymś nie myślisz już o chlaniu. Teraz robię masę ale alko i tak nie tykam, tak mi już zostało.