Aktywne Wpisy
Luminarz_Osobisty +1981
njdnsjdnjs +88
Tak sobie myślałam o sprawie z WuDwaKa i doszłam do wniosku, że jest teraz jakaś epidemia samotności. I nie chodzi o hasztag przegryw, bo i na innych social media widziałam poruszaną tę kwestię. I nie wiem, czy to zawsze tak było i teraz ludzie o tym mówią, czy faktycznie coś jest na rzeczy. Mam wrażenie, że każdy patrzy tylko na siebie i z jakiegoś nieświadomego strachu #!$%@? przed innymi. Znajomości są takie
1) Jaki niemeicki?
2) polska matura wymagana?
3) jak to wygląda od zaplecza: więcej teorii czy praktyka?
1. Niemiecki przy rozpoczynaniu studiów C1 teraz C2
2. Wymagana i brana pod uwagę razem z ustnymi i wszystkim co tak tylko masz
3. Jak do tego momentu więcej teorii bo od 5 semestru sam wybierasz sobie wszystkie przedmioty i laboratoria w zależności od tego w jaką specjalizację chcesz iść
Polski na maturze też? Czy wymagają rozszerzeń?
W moim wypadku podstawa matma , angielski , niemiecki , polski
+ rozsz matma, fizyka , niemiecki
Komentarz usunięty przez moderatora
1. dużo macie ciapatych na roku?
2. ogolnie jest duo ciapatych w okolicy?
3. jest niebezpiecznie po zmroku i ogolnie w dzien tez?
4. jak tam trasa jesli jechalabym do niemiec od warszawy przez a2? duzo transitu?
5. jaki jest najlepszy starter mobilny tak zeby miec ze 100 GB bez limitu za 5€?
6. jak juz skonczysz studia to jak szukac pracy? wszedzie ogloszenia tylko przez agencje ( ͡°
1. Dużo , najwięce z elitarnych szkół z tunezji. Oni przyjeżdżają całymi klasami.
2.Mieszkam w ścisłym centrum więc tutaj ich mało ale ogołnie w monachium na każdym kroku.
3. Nie jest niebezpiecznie , ale to mówie też z perspektywy centrum miasta gdzie co zakręt masz policjanta
4. Ostatnio jeżdze przez Czechy ale przez Wrocław też nieźle się leci oczywiście najgorszy odcinek to przejazd przez Polske , pozniej juz idzie
5. 100GB