Wpis z mikrobloga

Witam Podróżników!

Na dziś postarałem się przygotować 2 oferty na ciepłe miesiące - nie ma ich na razie dużo, ponieważ ceny lotów nie są zbyt korzystne na ten moment na okres maj - wrzesień. Jak tylko pojawią się lepsze ceny i ten post się przyjmie, przygotuję więcej ofert pakietowych. Szykowałem pakiet dla dwóch osób - loty + noclegi w pokoju dwuosobowym.

Na dziś Włochy - Neapol z Warszawy na tydzień oraz Lwów z Wrocławia, również na tydzień, za odpowiednio 775 i 387 zł za osobę. Zapraszam!

Zapraszam również na mój fanpage :)

Warszawa - Neapol - Warszawa
29-06-2017 - 06-07-2016

Loty bezpośrednio, Ryanair, w cenie 2 bagaże podręczne

Cena:
220 zł x2 - przeloty
1 111 zł - hotel ze śniadaniami

1551 zł, 775 zł/osoba

Lotnisko jest w mieście, nie jest to żadne z budżetowych lotnisk odległych o dziesiątki kilometrów od centrum, niestety nie byłem w Neapolu, więc nic więcej na ten temat nie powiem.

Cena wydaje mi się dość atrakcyjna zważyszwszy na termin i kraj - Włochy nie są tanie :) W podobnej cenie znajdziemy parę innych hoteli na booking.com.

Link do hotelu
Samolot rezerwujemy na www.ryanair.com

-------------------------------------------------------

Wrocław - Lwów - Wrocław
06-05-2017 - 13-05-2017

Loty bezpośrednio, Wizz Air, ceny bez Wizz Discount Club (z członkostwem jeszcze taniej), w cenie jeden bagaż podręczny - można się pokusić o dokupienie dużego bagażu podręcznego, albo np. jednego rejestrowanego na 2 osoby

Cena:
207 zł x2 - przeloty
360 zł - hotel

774 zł, 387 zł/osoba

Hoteli w dobrej cenie jest mnóstwo - Ukraina w końcu jest bardzo tania. Oferta dla tych, którzy niekoniecznie potrzebują morza i plaży, a chcieli by zwiedzić piękne, niegdyś polskie miasto i skorzystać z bardzo atrakcyjnych cen na Ukrainie. Lotnisko również jest głównym lotniskiem Lwowa, nie jakimś budżetowym.

Link do hotelu
Loty rezerwujemy na stronie www.wizzair.com

#zwtravel #podroze #tanieloty
Pobierz zbigniew-wu - Witam Podróżników!

Na dziś postarałem się przygotować 2 oferty na ci...
źródło: comment_Z5hVrVcY8u08tcjU9sHAX6nynhc6CfDH.jpg
  • 18
Lotnisko jest w mieście, nie jest to żadne z budżetowych lotnisk odległych o dziesiątki kilometrów od centrum, niestety nie byłem w Neapolu, więc nic więcej na ten temat nie powiem.

@zbigniew-wu: Uciekać z dala od Neapolu! "Zobaczyć Neapol i umrzeć" dotyczy kosy pod żebra. Miasto brzydkie, dobre wyłącznie jako punkt przeładunkowy w podróży dalej np. Na Capri, Ishię, Sorrento itp.
@skejna: ale spokojnie w innych miastach znajdziesz ceny w takiej samej cenie, jak w Neapolu, wcale nie jest tańszy. A na Ukrainie tanio było zawsze, nie przez wojnę, trochę z dupy argument. ( ͡° ʖ̯ ͡°)
@skejna: @zbigniew-wu: w Neapolu nie byłam co prawda ale miałam wątpliwą przyjemność zjechania wschodniego wybrzeża Włoch, tylko Rzym i północ, wszystko co na wschod i na południe od Rzymu to jest masakra, nie warto, nic tam nie ma i z nikim się nie dogadasz, młodzi ludzie nie znają najprostszych wyrażeń po włosku, jedno wielkie NIE dla tego regionu
@zbigniew-wu: oferta jest dla zwyklych smiertelnikow czy dla tych nalezacych do wizzair discount club? przy lotach wyskakuje dodatkowa oplata administracyjna - w sumie 140 zl drozej za 2 osoby w dwie strony
@zbigniew-wu: A zawołam jeszcze raz - masz wyżej więcej powiadomień o Neapolu. Teraz jak już jesteś świadomy to wiedz że polecanie komuś tego miasta na wakacje jest nieetyczne.

przypominal mi klimat beznadziei szczecina lat 90-tych

Sam Neapol tragedia
@skejna: ale nie powiedziałem przecież, że gadasz głupoty i Neapol jest OK, tylko ładnie podziękowałem za info. To Ty zacząłeś wysnuwać jakieś teorie, że powinienem to wywnioskować z faktu, że na Ukrainie jest tanio :/