Aktywne Wpisy
Pan_Slon +64
Moja była żona w tajemnicy wyjechała z dziećmi…nie wiem gdzie, ona nie chce nic powiedzieć, dziadek jakieś bzdury opowiada.
Po kilku godzinach i obdzwoniu przewoznikow/lotow, wiem ze poleciała do Bułgarii, po za granice Polski, czekam właśnie na komisariacie na formalne zgłoszenie z art.211k.k nt możliwości popełnienia przęstepstwa.
#!$%@? jeszcze jej ojciec czyli dziadek jej w tym pomaga
Nie wiem co jej #!$%@?…
#logikarozowychpaskow #rodzicielstwo
Po kilku godzinach i obdzwoniu przewoznikow/lotow, wiem ze poleciała do Bułgarii, po za granice Polski, czekam właśnie na komisariacie na formalne zgłoszenie z art.211k.k nt możliwości popełnienia przęstepstwa.
#!$%@? jeszcze jej ojciec czyli dziadek jej w tym pomaga
Nie wiem co jej #!$%@?…
#logikarozowychpaskow #rodzicielstwo
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Oczywiście wystawam paragon fiskalny albo fakturę vat.
W okolicy Katowic jestem też w stanie dowieźć towar pod drzwi.
Dla mnie to o tyle zysk, że im większy obrót generuje tym ceny/warunki kredytu kupieckiego mogę mieć lepsze.
Jakby ktoś coś - zapraszam na prywatną wiadomość ( ͡º ͜ʖ͡º)
#sprzetkomputerowy #komputery #zakupy #ogloszenie #katowice #sprzedam
@ktoosiu: zaraz sprawdzę, czasem trzeba chwilę poczekać na wycenę handlowca, zdecydowanie szybciej idzie w godzinach 9-17.
z270 extreme 4
http://www.cortland.pl/apple-macbook-pro-15-retina-2.6ghz-i7-16gb-256gb-ssd-radeon-pro-450-2gb-gwiezdna-szarosc.html
Oczywiście taką wersje mamy na myśli?
Póki co magazyny puste, ale jest planowana dostawa w najbliższym czasie. Wersję mocniejszą tj MLH32ZE/A/G1/D1 też mam pewnie w lepszej cenie :-)
http://www.ceneo.pl/48063001
Wszędzie widzę powyżej 12k, w sklepie, gdzie napisane 11300 po przejściu na stronę cena zgoła inna.
Decyzja musiałaby być jednak dość szybko.
Pół tysiąca chyba drogą nie chodzi.
Wszystkie zapytania powysyłane do hurtowni, zapraszam jednak jakby ktoś jeszcze czegoś potrzebował.