Wpis z mikrobloga

Jeżeli jakiś mireczek potrzebowałby kupić sprzęt komputerowy to współpracuje z praktycznie wszystkimi dużymi dystrybutorami i często jestem w stanie zaproponować niższe ceny niż sklepy.
Oczywiście wystawam paragon fiskalny albo fakturę vat.
W okolicy Katowic jestem też w stanie dowieźć towar pod drzwi.
Dla mnie to o tyle zysk, że im większy obrót generuje tym ceny/warunki kredytu kupieckiego mogę mieć lepsze.
Jakby ktoś coś - zapraszam na prywatną wiadomość ( ͡º ͜ʖ͡º)

#sprzetkomputerowy #komputery #zakupy #ogloszenie #katowice #sprzedam
  • 44
  • Odpowiedz
@MrGreeneye: gwarancja taka jak sklepowa (chyba, że producent daje dłuższą), liczona od daty sprzedaży
@ktoosiu: zaraz sprawdzę, czasem trzeba chwilę poczekać na wycenę handlowca, zdecydowanie szybciej idzie w godzinach 9-17.
  • Odpowiedz
@zielony041: gdybym potrzebował tą generację to brałbym bez zastanowienia, @pejn będzie otwierał DG w ciągu 2-3 miesięcy, a miał kupować takiego u "oficjalnego resellera" ( ͡° ͜ʖ ͡°) w każdym razie, w tym wypadku cena zakupu faktycznie wychodzi "troszkę" taniej, i osobiście na bank się odezwę jak będę potrzebował jakiegoś sprzętu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@JanuszProgramowania: @pejn oczywiście wystawiłbym FV także problemu by nie było z wrzuceniem w koszty. Towar prosto od dystrybutora. Zapraszam w takim razie do kontaktu :-) Chyba muszę raz na jakiś czas wrzucić takiego posta tutaj to pomogę mireczkom a mireczki pomogą mnie. Nie spodziewałem się tak dużego odzewu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Wszystkie zapytania powysyłane do hurtowni, zapraszam jednak jakby ktoś jeszcze czegoś potrzebował.
  • Odpowiedz