Aktywne Wpisy
120_Dni_Sodomy +22
sracie przed pracą w domu czy w pracy?
xfre +7
Muszę zredukować stanowisko :/ Okazało się, że ukrainiec będący pod moim dyktatem w #korpo to ruski jest co zdobył paszport nielegalnie. Firma jak ogólnie sprzyjająca ruskim, ale zezwoliła na wypowiedzenie mu UoP. Tak więc dziś o 16:00 otrzyma ode mnie fizyczne wypowiedzenie. Co z nim dalej nie wiem...
Problem w tym, że typ jest dobrym pracownikiem. Jedyna wada to, że nie ma szacunku ogólnie do kobiet i to widać w relacjach biurowych...
Problem w tym, że typ jest dobrym pracownikiem. Jedyna wada to, że nie ma szacunku ogólnie do kobiet i to widać w relacjach biurowych...
Może i to nie jest najlepsza wiadomość z punktu widzenia narodowego bezpieczeństwa, ale przynajmniej wiesz, że w powietrzu wisi melanż stulecia.
#wydarzenia #misiewicze
Może porozmawiamy o twoim wykształceniu i doświadczeniu zawodowym...
A moje wykształcenie i doświadczenie? No coz, tu mnie masz.
Słucham, jakie masz wykształcenie i doświadczenie w jakiejkolwiek wartościowej pracy?
@GanjaBoy2004: Ja się na tobie nie wyżywam tylko jestem ciekaw w czym 13 latek może pouczać 34 letniego faceta naprawdę mocno doświadczonego "trudnym życiem", mającego szerokie kontakty w swojej branży i szanowanego specjalistę - proszę...
@GanjaBoy2004: Chciałem wystawić adekwatnego facepalma.jpg ale takiego to #!$%@? jeszcze żaden grafik nie wymyślił