Aktywne Wpisy
szklarskaporeba +300
#korposwiat #pracbaza #big4 Młode roczniki są bardzo śmieszne. Dzisiaj '99 podszedl na open space do managera i powiedział ze albo pierwsze dwa tygodnia listopada będzie mieć wolne a potem home working do końca roku albo jutro rzuca wypowiedzenie xD. Pulsujących zawołam jutro z rozwinięciem sytuacji.
Aggressiv +180
Widać, że uczą się od kolegów z pis.
W komentarzu wyjaśnienie. Wskaż różnice.
#polityka #konfederacja #bekazpisu
W komentarzu wyjaśnienie. Wskaż różnice.
#polityka #konfederacja #bekazpisu
-O pierwszej randce zapomniał
Ok. zdarza się ( ͡º ͜ʖ͡º)
-Na drugą przyszedł pijany...
Przynajmniej jego przyszła żona nie bedzie mogła mu zarzucić że po ślubie się zmienił,kiedyś to był inny ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
#logikaniebieskichpaskow
Nie,nie jestem brzydka (⌒(oo)⌒)
potem ktoś mu poradził żeby przed kolejnym spotkaniem strzelił lufę na odwagę no i poszedł.
(✌ ゚ ∀ ゚)☞
ps. czytam właśnie komenty i już widzę że to rozkminiłaś
@fajnypierozek: Ale co, zataczał się? Czy tylko wyczułaś, że walnął kielicha na odwagę?
@cerastes: Zycie bywa przewrotne.Dzisiaj ten niebieski żyje z fajną loszką,nawet im się układa ( ͡° ͜ʖ ͡°) Jednak można wyjść z przegrywu ;)
@cooles: akat ten niebieski tak ma że dopuki się nie odezwie to nic po nim nie widać,nawet jak spożyje znaczna ilość.Wiem bo znamy sie do dzisiaj.
@fajnypierozek: Skąd wiesz? ( ͡º ͜ʖ͡º)
@cooles: Wy,niebieskiepaski cały czas dajecie mi to do zrozumienia.Na ulicy,w pracy,w biedronce itp.
Dzisiaj ta para jest małżenstwem i drugie dziecko w drodze :D
@fajnypierozek: Jak to pomóc?
@fajnypierozek: Jak dają do zrozumienia? Podchodzą i mówią, że nie jesteś brzydka? Czy gapią się? Bo jak się gapią to wiesz, my czasami też przyglądamy się takim ostrym maszkarom jak małpom w zoo. (⌒(oo)⌒)
@maur: Nie chwytaj mnie za słówka ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@cooles: składaja oferty matrymonialne.
@fajnypierozek: Ślub z nieznajomą, mistrzowie logiki i przewidywania. xD
@1021690019151491: ale tylko mentalną ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@fajnypierozek: