Wpis z mikrobloga

@anty-fronda: Byłem ze 3-4 razy, raz w godzinach porannych, tak to raczej po południu. Stoki bardzo szerokie, kolejki są znośne. Trasa z reguły dobrze przygotowana aczkolwiek pod wieczór potrafią się tworzyć muldy. Cenowo nie jest tak strasznie porównując do niektórych wiślańskich. Stosunek ludzi to 30/70 czerwona/niebieska, więc jeśli jesteś zaawansowanym narciarzem to nie będziesz grzązł w korkach ;) Ponadto świetna baza parkingowa, jest gdzie usiąść i zjeść/napić się czegoś.
Kiedyś liczyłem ale była to kwestia kilku minut - na górę. Na dół - wiadomo - zależy od ilości ludzi i trasy którą obierzesz. Również kilka minut bym powiedział. Stanie w kolejkach to inna sprawa - zdarzało mi się od razu wjeżdżać na kanape a innym razem kolejka była na 10-15 minut
@anty-fronda
Ja byłem i nie polecam. Ludzi dużo kolejki do kanapy duże i straszne muldy były. Co prawda ratrakuja popołudniu(ja byłem przed). W miejscu gdzie łączą się dwie trasy dużo ludzi stawało na stoku nie wiadomo po co ciężko wyminac. #!$%@?ące to było. Mi się nie podobało. Ale cała reszta spoko. Baza gastro parkingi itd.