Wpis z mikrobloga

Mirki pomóżcie, tak luźno myśle nad kupnem motocykla, latałem 4lata na z750 2005rok, mogą maszyna jak dla mnie może dlatego ze jedyna na jakiej sporo jeździłem, obecnie w garażu stoi lekko do naprawy yamaha thunderace, historia wejścia w jej posiadanie jest mega długa i nudna, do rzeczy owa yamaha za cholerę mi nie pasuje, jakoś dziwnie się na niej mi jeździ, postanowiłem kupić na wiosnę nowe moto i tak się zastanawiam nad powrotem do z750 lub nad z1000, a kozę coś innego lepszego jest w tych pieniądzach do około 15tys ? Pasuje mi moto typu naked chyba najbardziej. Co wy byście wybrali w mojej sytuacji?
#motoryzacja #motocykle #cokupic #kiciochpyta
  • 19
@FormerChild: rower też mam dobry, nawet dwa, szosę i mtb, szosa kosztuje porównywalnie tyle ile chce wydać na moto, mtb troszkę gorszej klasy ale daje radę teraz zimą ( ͡° ͜ʖ ͡°)
właśnie takie klamoty blokują przejazdy między autami, bo jakieś lamusy to kupują i myślałem, że są motocyklistami.

@kendi: ale od sm to ty się odczep
@tabarok: Ale to chcesz dzika czy coś przyjaznego w obsłudze? Pasuje Ci zet to bierz zeta, chcesz poręczne z dobrym dołem to może duży monster czy mały zet, chcesz więcej pod manetą to rzędowego litra czy Horneta 900, chcesz potwora to jakiś muscle bike od ZRX1100 po B-Kinga albo GSX-a 1400.
Gx