Aktywne Wpisy
moll +167
Takiego rzułtego sobie na urodziny zrobiłam :)
uprzedzając pytania - dobry, taki nie za słodki. Gorzka czekolada, krem cytrynowy, dżem malinowy. Biszkopt i krem barwione dla ładniejszego efektu
#gotujzwykopem #bojowkapiekarska #tort #jedzenie
uprzedzając pytania - dobry, taki nie za słodki. Gorzka czekolada, krem cytrynowy, dżem malinowy. Biszkopt i krem barwione dla ładniejszego efektu
#gotujzwykopem #bojowkapiekarska #tort #jedzenie
KosmicznyPaczek +69
Uważajcie teraz. Znajoma pracuje w Dino. Nie może sobie jechać do pracy samochodem bo klient nie będzie miał gdzie zaparkować xD Oczywiście wiocha zabita dechami i musiałaby zapieprzac na pieszo 10km. Historii z tego kołchozu mam po kokardę, ale to już w ogóle cringe.
#pracbaza #januszebiznesu #januszex #praca #ciekawostki #dino
#pracbaza #januszebiznesu #januszex #praca #ciekawostki #dino
#xiaomi #miuipolska
podobno, bo u mnie nigdy nie miałem problemu z fixem a 80%użytkowników nugata zgłaszała błędy
sam działam na 7.1.19 i nie narzekam miałem tylko 1 FC
jest jakas opcja prosta zainstalowac androida 7? czy są wogóle jakiekolwiek zmiany? obecnie mam taki soft mniejwiecej:
później TWRP dla gemini z softem 6.0.6.11.10, po uruchomieniu systemu powrót do TWRP i instalacja ostatniego wydania xiaomi.eu (7.1.20 jest OK, zanim ogarniesz to pewnie będzie już 7.2.10/7.2.11) i tyle
więcej znajdziesz na miuipolska.pl w dziale aktualizacje Miui i ostatnie wydanie klikaj