Aktywne Wpisy
Syn_Tracza +922
Jak dla mnie, wyborcy demokratycznej opozycji, wystarczy, że ci zrobią następujące rzeczy i już mają mój głos na kolejną kadencję:
1. Oczyszczą TVP z Holeckich i Rachoni
2. Zamkną największych wałkarzy, jak np. Obajtek (mam nadzieję, że nie ucieknie do Argentyny lub Izraela)
3. Odkręca najgłupsze zmiany pisowskie, jak zakaz handlu w niedziele czy całkowity zakaz aborcji
4. Poprawią stosunki z krajami UE na neutralne i przyjacielskie bo teraz jesteśmy skłóceni ze
1. Oczyszczą TVP z Holeckich i Rachoni
2. Zamkną największych wałkarzy, jak np. Obajtek (mam nadzieję, że nie ucieknie do Argentyny lub Izraela)
3. Odkręca najgłupsze zmiany pisowskie, jak zakaz handlu w niedziele czy całkowity zakaz aborcji
4. Poprawią stosunki z krajami UE na neutralne i przyjacielskie bo teraz jesteśmy skłóceni ze
opk20 +150
Teraz tak na poważnie, przypomnijcie mi czemu wybraliście KOPSL? Przekonały was kredyty 0%, dopłaty do najmu, czy może likwidacja gotówki. Serio pytam.
#wybory
#wybory
Mirki potrzebuje rady. Już od dłuższego czasu jestem ze swoim #niebieskipasek i wszystko między nami układa się bardzo dobrze oprócz jednej kwestii. Otóż niebieski zaniedbał swoją sylwetkę i przybrał kilkanaście kilo. Nie byłoby w tym nic złego, każdemu może się zdarzyć, ale ten stan rzeczy utrzymuje sie juz ponad rok i zaczyna mnie to powoli irytować. Sama jestem szczupła, dbam o swoją sylwetkę oraz regularnie chodzę na siłownię i tego samego oczekuję od niego. Już kilka razy dawałam mu delikatnie do zrozumienia, że czas najwyższy wrócić do dawnej formy, ale on nic sobie z tego nie robi. Już nie pociąga mnie seksualnie tak jak kiedyś. Boję się, że jeżeli nic ze sobą nie zrobi to zacznie jeszcze bardziej tracić w moich oczach i zwyczajnie zacznę się nim brzydzić, bo zamiast widzieć w nim chłopaka, w którym się zakochałam będę mieć w głowie tłusty bebzol ( ͡° ʖ̯ ͡°) Wiem, że brzmi to dosyć kuriozalnie, ale tak jest. Nie chcę żeby do tego doszło, ponieważ kocham go i chciałabym go jakoś przekonać do ćwiczeń oraz diety, więc proszę was o radę. Jak zmusić niebieskiego do ruszenia tyłka?
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Asterling
Ok, ja rozumiem że kilkanaście kilo to sporo (zwłaszcza jeśli nie jest wysoki), że może wolałabyś takiego jak na początku, ale żeby od razu brzydził? Kilkanaście kilo nie zmieni szczupłego faceta w potwornego grubasa. Nie wiem jak można w takiej sytuacji kogoś naprawdę kochać i tak myśleć.
@Kolmetoista: juz 8kg robi ogromną różnicę, przy 182 między 74 a 82kg wyglądam jak zupełnie inny człowiek, a tutaj mowa o kilkunastu. Nawet 5kg już robi różnicę.
Odnoszę się tylko do postawy OPki.
@Dzexon: dzięki, ale jeszcze wolę zostać przy swoim i jakoś uratować swój związek
@Fryceusz: juz raz spróbowałam takiego zagrania z wysportowanym kolegą i skończyło się na fochu..
Ten komentarz został dodany przez osobę dodającą wpis (OP)
Zaakceptował: Asterling
Zaakceptował: xadereq