Aktywne Wpisy

talarzon +259
Nazywam się talarzon. Podczas tamtej edycji byłem administratorem Prime januszex mma, szybko zacząłem żałować angażu. Brak znajomości internetu przez zarząd federacji i kompletna bieda finansowa robią swoje. Zgadza się, nic się nie da w tej federacji zrobić.
Poniżej pomysły, które były niemożliwe do zrealizowania:
Walki i turnieje:
-
Poniżej pomysły, które były niemożliwe do zrealizowania:
Walki i turnieje:
-
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz#primemma NOWY LINK DO PRIME MAM LIMIT WIADOMOŚĆI W KOMENTARZU MOGE WYSŁAC LINKA

Gra - Tap Hero
Tap Hero jest bardzo prostym arcade napisanym w cocos2d (najpierw objective-c na iOS, a teraz C++), dlatego sesja nie trwa zbyt długo. W Google Play jest od ponad tygodnia.
Najświeższe dane jeżeli chodzi o ściągnięcia to przekroczenie progu 20 000 użytkowników. Dziennie grę ściąga około 1500-2500 osób. Ponad 50% ściągnięć pochodzi z Rosji, kolejne kraje to Ukraina, Białoruś. Stawka za 1000 wyświetleń reklam (eCPM) jest bardzo marna, ponieważ są to biedne państwa. Oscyluje ona pomiędzy 0,5-1,3$ za 1000 wyświetleń.
W grze zarabiam na zakupach, reklamach statycznych oraz reklamach wideo.
Obecnie gra zarobiło około 150$. Kokosów nie ma, zbieram doświadczenie i jestem ciekawy jak to wygląda w Google Play, czy gra za chwilę padnie czy wpadnę w jakiś stabilny trend.
Jeżeli chcecie śledzić moje postępy z grami i czytać więcej tego typu wpisów to zakładam tag #applicattura i zapraszam do obserwowania. Dziękuję za wystawione recenzję i oceny w sklepie, siła wykopu :D
źródło: comment_Jc1NRNNIN3aLkqWT6GW1Wixj7DCl95cC.gif
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
@KochamJescKisiel: Na ogromną korzyść appstore, tam wynik w złotówkach 6cyfrowy.
@BadzLepszy: Nie wiem jakim cudem, ale jeden napisał do mnie bezpośrednio że wydał filmik. Wrzucałem na 9gag.com gifa z gry, między innymi tego z tego posta. Był całkiem niezły odzew :)
@sortris na początku wszystko po angielsku, a teraz stopniowo ludzie sami mi podsyłają tłumaczenia na
Komentarz usunięty przez moderatora