Aktywne Wpisy
Jestem ciekaw czy to rzeczywiście przelewy czy pożyteczni głupcy tak jadą po #konfederacja
Partia, która nie ma szansy rządzić, raptem kilkanaście procent.
Mentzen jest analizowany bardziej niż kał w laboratorium aby znaleźć cokolwiek.
w między czasie wpisy o #pis ? Praktycznie nic, a to przecież ta partia będzie tworzyć waszą rzeczywistość. Memów prześmiewczych jednak brak. Z #tusk też praktycznie nic. Z #lewica , która jest kopalnią beki, praktycznie też nic.
Może to
Partia, która nie ma szansy rządzić, raptem kilkanaście procent.
Mentzen jest analizowany bardziej niż kał w laboratorium aby znaleźć cokolwiek.
w między czasie wpisy o #pis ? Praktycznie nic, a to przecież ta partia będzie tworzyć waszą rzeczywistość. Memów prześmiewczych jednak brak. Z #tusk też praktycznie nic. Z #lewica , która jest kopalnią beki, praktycznie też nic.
Może to
PanProgramista +243
Wczoraj leciałem nad biegunem północnym.
#podrozujzwykopem
#podrozujzwykopem
Osobiście uważam, że mam bardzo wypośrodkowaną skalę, przy założeniu dwóch rzeczy:
Oczywista oczywistość - oglądam w większości to, co mi się podoba. Unikam melodramatów, komedii romantycznych itp. Dlatego mam więcej 7/8 niż 3/4.
Skala - stosuję starą, ale sprawdzoną skalę oceniania, którą nauczyło mnie CD-Action. ( ͡° ͜ʖ ͡°) Mianowicie średniak, ale fajny ma 7. Średniak, ale słaby ma 6. od 5 w dół to kaszaną, a jeżeli ma 8 to jest bardzo solidne.
#film #filmweb #socialmedia #kino
@Hatespinner: @rudy2007:
Mógł bym was jakoś dodać na filmwebie?
najczęściej 6 - właśnie taki średni, może nawet trochę kiczowaty i podobał mi się tak średnio,
7 - kiedy jest kiczowaty ale mimo wszystko mi się podobał.
8 - dobry i poruszył mnie
9 - zrobił mi rozpierduchę z głowy lub emocji
10 - był idealny pod każdym względem (dla mnie ofkurs)
niższe oceny daje rzadko, od 5 do 1 w zależności od tego jak bardzo zniesmaczona jestem
10 daję wybitnym pozycjom, które przetrwały próbę czasu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Zauważyłem że ludzie przeważnie dają od 5 do 10 co potwierdza bezużyteczność 10 stopni.
@rudy2007: 19 jedynek xD Ale hejter ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@kuriozalny_prestydygitator: Ja się często patrzę czy dany film był moim zdaniem lepszy/gorszy niż inny film który już oceniłem w tym samym gatunku. Tak mogłem oceniać np. Prestiż i Iluzjonistę.
Rozkład ocen przesunięty o 1-2 oceny "w górę" jest raczej czymś normalnym, bo zdecydowanie częściej ogląda się filmy, które są lepsze, niż te, które są gorsze.
@Hatespinner: co tu niby jest oczywistego, że 10/10? Było wiele lepszych westernów. To zwykłe spagetthi.