Aktywne Wpisy
tak-nie-wiem +189
Rewolucja w technologii mobilnej, która była... ale jednocześnie jej nie było.
Okolice lat 2007 - pozostaniemy jeszcze przy tym okresie - były czasami, gdy rynkiem mobilnym rządził system Symbian. I "rządził" to mało powiedziane, był niemalże monopolistą. Pojawiały się co prawda takie rozwiązania jak Windows CE Microsoftu (rok 2002), czy BlackBerry (także 2002), ale były to rozwiązania mimo wszystko niszowe.
Tymczasem w Mountain View - niewielkim mieście z pięknym widokiem na górę
Okolice lat 2007 - pozostaniemy jeszcze przy tym okresie - były czasami, gdy rynkiem mobilnym rządził system Symbian. I "rządził" to mało powiedziane, był niemalże monopolistą. Pojawiały się co prawda takie rozwiązania jak Windows CE Microsoftu (rok 2002), czy BlackBerry (także 2002), ale były to rozwiązania mimo wszystko niszowe.
Tymczasem w Mountain View - niewielkim mieście z pięknym widokiem na górę
Wontensso +11
Kurła od 3 miesięcy próbuje sprzedać działkę budowlaną 20 arów w lubuskim w okolicach gorzowa wlkp. Za dobrą cenę. Na prawdę fajna, przy lesie. Na wsi. Co jest nikt nie chce się budować? 10k odsłon na otodom i 1 telefon
#nieruchomosci
#budujzwykopem
#dom
#nieruchomosci
#budujzwykopem
#dom
#pokemon #squirtle #druk3d
@FlameRunner: ta :) Kupiłem zestaw DIY, trzy dni mi zeszły na składanie i aktualnie ciągle poszukuję odpowiednich parametrów, za każdym razem lepiej, ale dalej nie to co widziałem, że nawet takie proste drukarki potrafią osiągnąć ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Który konkretnie zestaw? Pochwal się trochę! ;)
Z rzeczy do sprawdzenia: aktywne chłodzenie wydruku, niższa warstwa, druk dwóch na raz (żeby miały szanse się ochłodzić).
Na kable nie patrz, bo ciągle coś podłączam, odłączam więc na razie nie spinałem, np. wczoraj filament mi się w
Nie ma gotowców? To przecież dość popularny ekstruder?
Protip #1: dla najlepszych efektów można pomyśleć o ustawianiu pod konkretny materiał.
Protip #2: temperatura też robi tutaj różnicę.
Protip #3: głowica i dysza oczywiście też.