@casadin: A dajcie już spokój z nią, niechby chociaż tworzyła śmieszną zawartość, ale ileż można to samo młócić. Taki Wuja był, co zawsze piałem przy jego komentarzach albo jof, która na swój sposób też potrafiła interesujące treści tworzyć. A tego fenomenu w ogóle nie kumam. Śmieszny jeden obrazek z ciułałą, ale od miesięcy nie rozwija się to kompletnie, nie wiem skąd tyle w Mirko atencji dla monotonnego performensu.
@loczyn: Nie brakowałoby w porządku treści, tylko społeczność jest na tak niskim poziomie, że ogół jest czymś takim zaaferowany, a potem przecież "od 67 lat nie mam telewizora" "kto ogląda Warsaw Shore, przecież to takie rakowe" albo trudne sprawy i inne tego typu głupoty, a gorące #!$%@? tym za każdym. #!$%@?. Razem.
@przypadkowylogin: @przypadkowylogin: Tęsknię za wujem, miał dobre krótkie historyjki, troche przemyśleń, trochę anegdot, czasem coś mądrego napisał, była jakas gwarancja czegoś ciekawego, na nocnej siedzę raczej z przymusu niż dla przyjemności, ale mam wrażenie, że #gownowpis to takie kółko wzajemnej adoracji. Połowa mirko #!$%@? kilkoma osobami które piszą do siebie jak na pw. Ni to ciekawe, ni to odkrywcze, nie wiem skąd tyle atencji. Żenada i tyle.
@casadin: o #!$%@? stary przypomniałeś mi z kim tu siedzę xD Jeszcze chyba wykopkom się wydaje że to atrakcyjna laska bez red flagów i chyba stąd jeszcze jest popularna.
kisnę z tego wpisu, 10/10 xDDDDDDDD nie jestem jakimś wielkim fanem ajspitki, ot alternatywna różowa na wykopie, jakich trochę, ale co wy #!$%@? przechodzi ludzkie pojęcie XDDDD fejm nakręca kilka osób czasem jest to śmieszne czasem mniej, ale przede wszystkim nikt nie ma kija w dupie i parcia na to żeby ich dzieło było szczególnie rozpropagowane, plus niechętni są do gównoburz xD Ale nie #!$%@?, kilka osób musi się w tym doszukiwać
@TymRazemNieBedeBordo: no ale musi być conajmniej z 2/10 jak na vikop. A jak nie jest to zawsze może postować cziłały czy mieć nick z filmu gdzie zgwałcona laska mści się na facetach poprzez zabijanie ich. Mi już dawno zapachniało to klimatem borderowym więc wrzucam tego typu zjawiska na czarną listę, a wykopki niech sobie dalej myślą że to normalna osoba, mnie to #!$%@? akurat.
A dajcie już spokój z nią, niechby chociaż tworzyła śmieszną zawartość, ale ileż można to samo młócić. Taki Wuja był, co zawsze piałem przy jego komentarzach albo jof, która na swój sposób też potrafiła interesujące treści tworzyć. A tego fenomenu w ogóle nie kumam. Śmieszny jeden obrazek z ciułałą, ale od miesięcy nie rozwija się to kompletnie, nie wiem skąd tyle w Mirko atencji dla monotonnego performensu.
Po to została stworzona czarnolisto żeby eliminować sobie "kontent" jakiego się nie chce oglądać. Rozumiem że nie każdy ma takie samo poczucie humoru, ale co za problem wtedy takie coś ominąć?
Kwestia wpisów zamiast rozmów na PW - no to jest straszne, faktycznie, jak te śmiecie śmią śmieć. Napiszę że to była ironia, bo patrząc po komentarzach, może być problem z odczytaniem moich zamiarów.
@Qrin: A co z tego, że "Ajsprit" mam na czarno, jak i tak pojawią się tego typu wpisy nieotagowane i powiązane z nią, bo cziłała. -.- Czarno nie zawsze wystarcza.
@Qrin: co xD portal ze śmiesznymi obrazkami to mem, powstał właśnie z powodu takiej zawartości tutaj xD ale niektórzy wzięli sobie to zbyt mocno do serca i jest jak jest xD z fartem
@casadin: Większość wartościowych Mirków już tu niema, bo serwis zjechał dawno pod przysłowiowe dno.
Poszła wieść, że mirko to idealne miejsce dla #!$%@? gimbów i pustych jak łeb bonza różowych, które bez znaczenia co robią są adorowane przez pryszczatych piwniczaków, liczących że może one podeślą im kawałek cycka jpg z neta. Z resztą #!$%@? one, jakie one, jak połowa z różowych to trollujące niebieskie! Aby zbierać plusy jak kombajn wystarczy założyć
Po to została stworzona czarnolisto żeby eliminować sobie "kontent" jakiego się nie chce oglądać. Rozumiem że nie każdy ma takie samo poczucie humoru, ale co za problem wtedy takie coś ominąć?
Sęk w tym, że na Wykopie się to już tak #!$%@?ło, że jak się zablokuje kilka dupnych tagów to nic już nie ma. Chodzi o proporcje normalność vs #!$%@? kiedyś, a dziś.
Większość wartościowych Mirków już tu niema, bo serwis zjechał dawno pod przysłowiowe dno.
Poszła wieść, że mirko to idealne miejsce dla #!$%@? gimbów i pustych jak łeb bonza różowych, które bez znaczenia co robią są adorowane przez pryszczatych piwniczaków, liczących że może one podeślą im kawałek cycka jpg z neta. Z resztą #!$%@? one, jakie one, jak połowa z różowych to trollujące niebieskie! Aby zbierać plusy jak kombajn wystarczy założyć multi z
@loczyn siedzimy sobie na gownowpisie, jak sama nazwa wskazuje jest to gownowpis wow. Zawsze można wrzucić na czarnolisto. Nie moja wina że tak wypromowano ten jakże gleboki kontent a potem pretensje. Pewnie napiszesz że to "nasza" wina bo forsujemy to w gorące. Wierz mi, mało kto lubi jak tag wychodzi dalej. Osoby które się regularnie udzielają to jakieś max 25 sztuk, więc argument inwalida, a to że inni mają ból dupy bo
Dużo osób wrzucilo ten tag na czarno i szanuję, że się nie triggeruja tylko scrolluja dalej, a my sobie tostuj, ale reszta musi sobie wkładać kij w szprychy i hurr durr. Po co?
@loczyn druga sprawa, za dużo bierzecie na poważnie. Dla mnie wypok to głównie rozrywka i głównie tutaj postuje śmieszne (dla mnie) gówno, z jakiegoś powodu to się jednak nazywa mirkoBLOG. Moje miejsce. Jak będę chciała gadać na poważnie to pogadam z przyjaciółką albo znajomymi z którymi warto poważnie rozmawiać. Więcej luzu życzę :)
@loczyn ach zdążyłam napisać zanim napisałeś, więc wybacz że wołam znowu;) Ale skoro ktoś inny wrzuca ten kontent bez tagów, to pretensje powinny być do tej osoby a nie do (w tym wypadku) Ajspit która taguje.
@Qrin: No dobra, ale fajnie zobaczyć dobry content. Czy ten co z USA pisał, czy inny co z Japonii, o malarzach też się przewijało sporo, ale ogólnie coraz mniej tego mam wrażenie i teraz są głównie koślawe nieśmieszne psy, pedofilie i zoofile spod znaku anime i przeklejki z kwejka czy joemonstera.
@loczyn ciężko mi cytować na tel :/ Odnośnie tego że obrywa się rykoszetem - no właśnie tego nie rozumiem, bo skoro ktoś się trzyma zasad, a tą druga osoba nie, to przecież nie wina tej pierwszej. Ja odpowiadam tylko za siebie, nie mogę brać odpowiedzialności za kogoś, kto bezsensownie wywleka i wkurza osoby które mają konkretny tag jaki zapostowalam, na czarno. Nie wiem czy rozumiesz o co mi chodzi, ale mam nadzieję
Zachodnie publikacje piszą, że rosyjski pocisk hipersoniczny zniszczył centrum dowodzenia NATO w Kijowie. W wyniku ataku było wiele ofiar, w tym dziesiątki wysokich rangą oficerów NATO. Info pochodzi z trochę niepewnego źródła, czy ktoś to może potwierdzić i zweryfikować. #ukraina #wojna #rosja
@przypadkowylogin: niestety :)
307 osób ją obserwuje, mało który dobry tag z dobrym kontentem tyle ma :D
nie jestem jakimś wielkim fanem ajspitki, ot alternatywna różowa na wykopie, jakich trochę, ale co wy #!$%@? przechodzi ludzkie pojęcie XDDDD
fejm nakręca kilka osób czasem jest to śmieszne czasem mniej, ale przede wszystkim nikt nie ma kija w dupie i parcia na to żeby ich dzieło było szczególnie rozpropagowane, plus niechętni są do gównoburz xD
Ale nie #!$%@?, kilka osób musi się w tym doszukiwać
@przypadkowylogin: o to to,
@przypadkowylogin
@loczyn
@Rnck
@madry_i_mieciutki
Kwestia wpisów zamiast rozmów na PW - no to jest straszne, faktycznie, jak te śmiecie śmią śmieć. Napiszę że to była ironia, bo patrząc po komentarzach, może być problem z odczytaniem moich zamiarów.
Co za problem
Wiesz co pomaga? Scrollowanie w dół, albo w górę.
Poszła wieść, że mirko to idealne miejsce dla #!$%@? gimbów i pustych jak łeb bonza różowych, które bez znaczenia co robią są adorowane przez pryszczatych piwniczaków, liczących że może one podeślą im kawałek cycka jpg z neta. Z resztą #!$%@? one, jakie one, jak połowa z różowych to trollujące niebieskie! Aby zbierać plusy jak kombajn wystarczy założyć
Sęk w tym, że na Wykopie się to już tak #!$%@?ło, że jak się zablokuje kilka dupnych tagów to nic już nie ma.
Chodzi o proporcje normalność vs #!$%@? kiedyś, a dziś.
@Qrin: To tylko leczenie, a my wolimy przeciwdziałać, więc, żeby naprawdę pomogło to fajnie jak byście usunęli konta ;)
Atencyjna kobieto.
@IspitOnYourGrave: Trochę poczujesz się jak my, gdy twoj content albo twoich popleczników zaśmieca nam mirko :)
@Qrin
Bo ten content pojawia
Ale skoro ktoś inny wrzuca ten kontent bez tagów, to pretensje powinny być do tej osoby a nie do (w tym wypadku) Ajspit która taguje.
@Qrin: Ona to nakręca, to też zbiera baty :)
Jak by była strzelanina na Woodstocku to by się oberwało Owsiakowi.
Odnośnie tego że obrywa się rykoszetem - no właśnie tego nie rozumiem, bo skoro ktoś się trzyma zasad, a tą druga osoba nie, to przecież nie wina tej pierwszej. Ja odpowiadam tylko za siebie, nie mogę brać odpowiedzialności za kogoś, kto bezsensownie wywleka i wkurza osoby które mają konkretny tag jaki zapostowalam, na czarno. Nie wiem czy rozumiesz o co mi chodzi, ale mam nadzieję
@abcdefghijklmnopqrstuvwyxz: Kiedyś to było mirko, teraz już nie ma mirka ://