@iwas_55: Dieta przede wszystkim. Nie da rady na czysto z tłuszczu. Musiałbyś zostawiać 1300 kcal deficytu dziennie. To przy kobiecie, jeśli masz niską wagę i wzrost prawie całe żarcie, które jesz dziennie. Chyba, że jesteś bardzo gruba, to łatwiej.
@iwas_55: Zależy do treningu. Jeśli FBW (to najlepsze na początek podobno) to 3 razy w tygodniu, po każdym treningu dzień przerwy. Zamiast cardio czy interwałów trzymaj czystą michę. Interwały Ci nic nie dadzą, jeśli nie będzie deficytu kalorycznego. Jaka waga i wzrost?
@iwas_55: Rozłóż to sobie na 10 tygodni. 500kcal deficytu dziennie. Co dwa tygodnie wyliczaj sobie zapotrzebowanie od nowa i znów odejmuj 500kcal. FBW 3 razy w tygodniu. Dopilnuj 1,5 g białka na kilogram masy ciała, żeby ograniczyć utratę masy mięśniowej. Nie wiem czy interesuje Cię waga czy wygląd. Jeśli chcesz lepiej wyglądać, to zrób to powoli. Ćwicz całe ciało (FBW). Tłuszcz Ci zejdzie, tyłek się zaokrągli, stracisz tłuszcz, nie mięśnie. A
@iwas_55: W głowie to policzyłem i +- to jest 1000 kalorii. Dziewczyno serio się dziwisz, że nie możesz schudnąć? W twojej diecie kompletnie nie ma tłuszczu, niszczysz sobie tym układ hormonalny, który u kobiety jest dużo wrażliwszy. Mężczyźnie "co najwyżej" spadnie libido. Mało tłuszczu w diecie, 1000kcal i mamy efekty jojo u kobiet.
Zacznij jeść chociaż te 2000kcal dziennie przez miesiąc, bo jesteś niedożywiona, wszystko stoi. Zanim się weźmiesz za odchudzanie
#mikrokoksy #silownia
Nie wiem czy interesuje Cię waga czy wygląd. Jeśli chcesz lepiej wyglądać, to zrób to powoli. Ćwicz całe ciało (FBW). Tłuszcz Ci zejdzie, tyłek się zaokrągli, stracisz tłuszcz, nie mięśnie. A
w szkole: serek wiejski
obiad: kurczak 120g, kasza(lub ryz, lub jakies inne wegle) ok. 120g, warzywka
po treningu: 40g płatkow owsianych, 25g białka ew. 100g chudego twarogu
Dziewczyno serio się dziwisz, że nie możesz schudnąć? W twojej diecie kompletnie nie ma tłuszczu, niszczysz sobie tym układ hormonalny, który u kobiety jest dużo wrażliwszy. Mężczyźnie "co najwyżej" spadnie libido. Mało tłuszczu w diecie, 1000kcal i mamy efekty jojo u kobiet.
Zacznij jeść chociaż te 2000kcal dziennie przez miesiąc, bo jesteś niedożywiona, wszystko stoi. Zanim się weźmiesz za odchudzanie