Aktywne Wpisy
Wraczek +21
Zawsze rozwala mnie jak ktoś chwali się tym że przesiada się z kilkunastoletniego "gruza" do nówki z salonu którą jest najczęściej jakaś Dacia, Fiat czy inna Toyota xDDD. No faktycznie, skrzypiące plastiki, tandetny tablet + tempomat który na polskich drogach nie ma praktycznie zastosowania to jest jednak przeskok. No ale nówka z salonu czaisz? NÓWKA. To nic że komfort jazdy porównywalny jest do taczki i taki 20 letni Lexus czy BMW poza
tomek_27 +63
Zastanówmy się dlaczego rowerzyści nie jeżdżą po DDR? Z FB Dąbrowskiego Rowerzysty :)
#rower
#rower
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Podniosą pakiety? Super. Miałem rozwiązać umowę ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Nowe prędkości pod myślnikiem.
@Raffael: w zeszłym roku też podwyższyli.
2) mam megabitowy router -,-
@Raffael: Ej. Ale to sa jakieś jaja? Lekki jest droższy od Startu? To po co wogóle nadal istnieje?
Ja sie tam w sumie cieszę. Im więcej podwyższą tym lepiej przejść na niższy pakiet i zaoszczędzić trochę hajsu :-)
@Storczycki: Co cio słabo ściąga? Mi na ToyaNnet kiedy chciałem szło całe łącze pierwsza klasa a czasem nawet ciut
75 zł to dużo jak za internet w 2017 roku ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ale tez wskaż mi innego dostawcę w naszym mieście który oferuje 250Mb/s za 65zł (bo za tyle można go mieć podpisując nową umowę.
Pierwszy rok będziesz płacił 65 zł, a drugi? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Wybacz, ale widzę, że wprowadzili umowy roczne. Jak podpisywałem to nie było takiej możliwości.
@4pietrowydrapaczchmur: Dobry żart. Nikomu już chyba nie jest potrzebna zwiększana co roku prędkość, mogliby w końcu zapewnić stabilne łącza i normalnie działającą infolinię :\
1. komputer-Odpalony jakiś stream w 1080p, często do tego jakaś muzyka, dodatkowo jakaś gra z multi do tego dochodzi też przeglądanie innych stron.
2. komputer podobnie będzie, często odpalony stream plus muzyka w tle plus gra.
Na tv odpalony netflix czy inne filmy z neta.
Jeszcze ja często mam tak że leci mi kilka streamów na raz które tylko wyciszam, pewnie że mogę zatrzymywać ale po
1) Oglądacie 2 streamy na 2 róznych urzadzeniach
2) Gracie na 2 róznych urządzeniach
3) Sluchacie muzyki na 2 różnych urzadzeniach
A no i jeszcze oglądacie w tym samym czasie netflixa w telewizorze.
Współczuje sąsiadom ( ͡° ͜ʖ ͡°). A tak na poważnie fajnie to sobie
Jedynie przyznam się że odpalony tv w tle to rak... którego musimy się pozbyć.
Ale takiej godziny słuchania relaksem bym nie nazwał.
No i pewnie QoS by ogarnął tak miałem jak miałem 60. Ale to po prostu wygoda w tym że zawsze jest zapas. Plus to że jak pobieram coś ze steama to leci mask prędkością