Aktywne Wpisy
ladylurkini +64
co powstrzymuje was przed ubieraniem się w ten sposób?
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Siema.
Czy Wasze #rozowepaski tez wymagają byście robili rzeczy "po ich"?
Moja siedzi w domu na macierzyńskim i wczuwa się w kierownika domu. Ja po powrocie z pracy zwykle chcę spędzić czas z dzieckiem albo jak spi, to coś porobię, co żona chce, by ona mogła polezeć.
Niestety zawsze konczy się to awanturą.
Posprzatałem w łazience? Źle!
Ugotowałem makaron? Źle - za twardy (był miękki, smakowałem)
Ugotowałem kurczaka -
Siema.
Czy Wasze #rozowepaski tez wymagają byście robili rzeczy "po ich"?
Moja siedzi w domu na macierzyńskim i wczuwa się w kierownika domu. Ja po powrocie z pracy zwykle chcę spędzić czas z dzieckiem albo jak spi, to coś porobię, co żona chce, by ona mogła polezeć.
Niestety zawsze konczy się to awanturą.
Posprzatałem w łazience? Źle!
Ugotowałem makaron? Źle - za twardy (był miękki, smakowałem)
Ugotowałem kurczaka -
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Czy @ufoludek-zkosmosu, słynny ze swojej serii prześmiewczych gównowpisów na nocnej, jest tym, za kogo się podaje?
Czy faktycznie pochodzi z odległej galaktyki?
A może jest to tylko przykrywka, pod którą kryje się mroczna prawda?
Reporterom śledczym magazynu demaskatorskiego #wmiednicyprawdy udało się dotrzeć do niewiarygodnych wręcz faktów, ujawniającym prawdziwe ja gównocelebryty.
Według anonimowego źródła ufoludek jeździ nocami po ulicach miast powiatowych województwa podkarpackiego czarnym samochodem marki Wołga, do którego porywa niczego nie spodziewających się mężczyzn, po czym wykrada im nasienie metodą oralną. Sprzedawane jest ono później Czeczenom w zamian za uran.
-
powiedziała anonimowa ofiara zwyrodnialca, która, bojąc się konsekwencji, zdecydowała się ukryć swoje dane osobowe pod pseudonimem @bednarz2000.
@ufoludek-zkosmosu widząc reportera wsiadł do swojej czarnej wołgi i odjechał w niewiadomym kierunku, nie udzielając komentarza.
Czy to koniec dobrze sytuowanego wykopkowicza? Czy ujawnione niewygodne fakty z jego życia doprowadzą do ukrócenia tego obrzydliwego procederu? Czy @ufoludek-zkosmosu naprawdę ssie siusiaki?
Nie ma żadnych dowodów na to, że tak nie jest.
obserwujcie tag #wmiednicyprawdy, codziennie soczyste plotki na temat gównocelebrytów
#gownowpis #pasta
Porywam ich Niebieskim Golfem ll!
A porywam ich dlatego iż próbuję ich zapłodnić, prowadzę badania gdzie próbuje sprawdzić czy naprawdę mężczyźnie nie mogą mieć dzieci.
Poza tym spodziewam się że moderacja to zdejmie